Kayapınar Belediyesi, 500 öğrenciye spor malzemesi dağıttı

Kayapınar Belediyesi Ali Gaffar Okkan Spor Yerleşkesinde, Futbol, Basketbol, Voleybol, Hentbol, Kort Tenisi, Atletizm branşlarında kurs alan 500 öğrenciye spor malzemesi dağıttı. Spor malzemeleri dağıtan Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkanı Ünal Koç, öğrencilerle basketbol ve kort tenisi oynadı.

Haberler 02.09.2021 - 00:16 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar lçesi Bar Mahallesinde bulunan atl bir binay Ali Gaffar Okkan Spor Yerlekesine dönütüren Kayapnar Belediyesi haziran aynda açt Yaz Akademisi bünyesinde futbol, basketbol, voleybol, hentbol, kort tenisi ve atletizm branlarnda 500 örenciye kurs veriyor. Kurs alan örencilere bugün spor malzemesi datld.

SPOR MALZEMES DAITTI

Törene katlan Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Ünal Koç, örencilere spor malzemelerini datt. Örenciler hitaben bir konuan Bakan Koç, leride Ülkemizi en iyi ekilde temsil edeceksiniz. te spor olimpiyatlarna katlacaksnz bizlerde sizleri yetitireceiz. Malzeme sunacaz. Alt yapy hazrlayacaz. Zaten altn gibi çocuklar elimizde. Sizde yarmalarda bizi temsil edeceksiniz. Bu konuda anlatmz sanyorum. Biz belediye ve kaymakamlk olarak elimizden gelen her türlü destei vereceiz. Arkadalarmz sizleri arlayacak. Velilerimiz, sizlere hepinize teekkür ediyorum. nallah burada çok güzel hizmetler vereceiz. Güzel sporcular çkacak. imdiden hayrl ve uurlu olsun diye konutu.

Konumasnn ardndan örencilerle toplu fotoraf çektiren Bakan Koç, hentbol, basketbol, atletizm ve kort tenisi kurslarn gezdi. Örencilerle birlikte basketbol ve kort tenisi oynayan Bakan Koç, bol bol alk ald.

Koç, ayrca Ali Gaffar Okkan Spor Yerlekesinin yannda yapmna devam edilen 4 adet tenis kortundaki çalmalar yerinde inceledi.

Ana Sayfaya Git