Kayapınar Belediyesi Çadır-Vet’i hizmete açtı

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesi, sokak ve evcil hayvanlara veterinerlik hizmeti sunmak, yaşam şartlarını iyileştirmek amacıyla Çadır-Vet’i hizmet açtı. Kayapınar Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ünal Koç tarafından açılışı yapılan Çadır-Vet’te, sokak hayvanlarının bakımları ve aşıları yapılıyor.

Haberler 30.01.2021 - 00:22 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi bir ilke imza atarak, sokak ve evcil hayvanlarn yaam artlarn iyiletirmek amacyla hayvanseverlerin talebi dorultusunda çadr-Veti hizmete açt.

çADIR-VET HZMETE AçILDI

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ünal Koç ve hayvanseverlerin katlmyla açl yaplan çadr-Vette, iki veteriner hekim ve 1 veteriner teknisyeni her türlü sokak hayvan bata olmak üzere evcil hayvanlarn da bakmn üstlenecek ve alar ile kontrollerini yapacak.

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Koç, Kayapnar için büyük bir eksiklii gidermenin mutluluunu yaadklarn ifade ederek, emei geçenlere teekkür etti.

Açla katlan hayvanseverler de çadr-Vetin açlmasndan dolay gösterdii hassasiyetten dolay Kaymakam ve Belediye Bakan V. Koça teekkür etti.

Ana Sayfaya Git