Kayapınar Belediyesi’nden Kültür Gezisi

Kayapınar Belediyesi Kültür İşleri Müdürlüğü personellerine yönelik Malatya Darende İlçesi ve Elazığ Harput İlçesine yönelik Kültür Gezisi düzenlendi. Geziye katılan personeller, desteklerinden dolayı Kayapınar Belediye Başkanı Mustafa Kılıç’a teşekkür etti.

Haberler 26.07.2017 - 13:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi Kültür leri Müdürlüü personellerine yönelik Kültür Gezisi düzenlendi. Malatya Darende ve Elazn Harput lçesindeki tarihi ve kültürel yerlerini ziyaret etti.

Kayapnar Belediyesi, Kültür ileri Müdürlüü bünyesinde görevli personele yönelik Kültür Gezisi düzenledi. Kültür Müdürlüü bünyesindeki çeitli birimlerde görev yapan 17 personel, Kültür leri Müdürü Mustafa çelik ile birlikte ilk olarak Elazn Harput lçesindeki tarihi yerlerini ziyaret etti. Arap Baba Türbesini ve eski Harput bölgesini ziyaret eden personeller, daha sonra Malatyann Darende lçesine geçti. Darende lçesindeki Somuncu baba türbesi, doa harikas olan Tohma Kanyonunu gezdi.

PERSONELLERDEN BAYKAN KILIçA TEEKKÜR

Personeller, düzenlenen Kültür Gezisine desteklerinden dolay Bakan Klça teekkür ederek, Bakanmz bizi her zaman düündüünü göstermitir. Bu gezi bize verilen deerin açk göstergesidir. Bakanmza çok teekkür ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git