Kayapınar Kadın Merkezi’nde Kadir Gecesi idrak edildi

Kayapınar Belediyesi’ne bağlı Kadın ve Aile Hizmetleri Müdürlüğüne bağlı Kadın Mesleki Eğitim Merkezi (KMEM) Kadir gecesi münasebetiyle etkinlik düzenlendi.

Haberler 23.06.2017 - 01:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kadn Mesleki Eitim Merkezinin, Kadir gecesine özel düzenledii etkinlie, Kayapnar Belediye Bakan Yardmcs Emine Kahraman ve kadnlar katld. Düzenlenen iftar programnda, kadnlarn sorunlarn dinleyen Kahraman konuklarn talebini ve sorunlarn dinledi. Böylesi müstesna bir günde kadnlarla bir araya gelmenin mutluluunu yaadn ifade eden Bakan Yardmcs Kahraman, Kadir gecesi münasebetiyle kadnlarla bir araya geldik. Burada olup kadnlarmzn sorunlarn dinleme frsat bulduk. Kayapnar Belediyesi ve kadn birimi olarak, hep kadnlarmzn yannda olduk ve olmaya devam edeceiz diye konutu.

KADR GECESNN ANLAMI HASBHAL EDLD

Kadir Gecesine özel iftar programnda Kuran Kursu hocalarnca, gecenin faziletleri, bu gecede yaplacak ibadetler sözlü eitim havasnda anlatld. Din hocalarnn samimi sohbeti kadnlar tarafndan ilgi ile dinlenirken, erbaneler eliinde söylenen ilahi ve kasideler sohbete renk katt. Gelen konuklara çeitli hediyeler ve ikramlarda bulunuldu.

KADINLAR BLGLENDRLD

Etkinlikte ayrca, Kayapnar Belediyesi bünyesinde faaliyet gösteren Kadn Mesleki Eitim Merkezi (KMEM) kadnlarn gücünü artrmak, insani meziyetlerini gelitirmek amac ile ve çeitli nedenlerle hiç okumayan veya istedii eitim seviyesine ulaamam kadnlar için açlan kurslarla ile ilgili bilgiler verildi.

Ana Sayfaya Git