Kayapınar’da kütüphane çalışmaları sürüyor

Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Belediyesince yapımına başlanan, “Oyuncak, Çocuk ve Yetişkin Kütüphanesi”nin yapımı sürüyor.

Haberler 04.09.2018 - 09:25 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dr. Ozan Balc, inaat çalmasn yerinde inceleyerek, yetkililerden bilgi ald. Balc, gençlerin ve çocuklarn elenecei, zihinsel yeteneklerini ve yetilerini gelitirecei, bilgiye eriimlerinin salanaca projeyi Ahmet Arif, Cahit Stk Taranc ve Ali Emirilerin memleketi, kitap dostu Diyarbakra kazandrmaktan büyük bir memnuniyet duyduklarn ifade etti.

KÜTÜPHANE NAATI

Balc, Kayapnar Belediyesi olarak çocuklarn kitap okuma kültürlerini önemsediklerini ve uana kadar 52 adet Zenginletirilmi Kütüphane ile 500 bin kitab okullara kazandrdklarn ifade etti.

Balc, çocuk, Oyuncak ve Yetikin Kütüphanesi projesi üzerinde büyük bir hassasiyetle çaltklarn dile getirerek, Diyarbakrn mimarisine uygun, çocuklara kitap okuma sevgisini kazandracak, onlar için modern ve ferah bir ortam oluturacak olan projenin en yakn zamanda hizmete sunulacan, 1 milyon kitab okuyucular ile buluturmay hedeflediklerini söyledi.

Ana Sayfaya Git