Kayapınar’da öğrencilere kırtasiye malzemesi desteği

Kayapınar Belediyesi tarafından Cegerxwin Kültür ve Sanat Merkezi ile Bilgi Evlerinde öğrenim gören öğrencilere kırtasiye malzeme desteği sunuldu. Kültür ve Sanat Merkezi ile 8 Bilgi evinde açılan hazırlık kursları ile kültürel ve sanatsal faaliyetlere katılan öğrencilere yönelik verilen destek memnuniyet yarattı.

Haberler 03.10.2017 - 09:05 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi, yeni eitim öretim yl nedeniyle Cegerxwin Kültür ve Sanat Merkezi ile Bilgi Evlerinde örenim gören örencilere krtasiye malzeme destei sunuldu. Örencilere datlmak üzere Bilgi evleri sorumlularna krtasiye malzemeleri teslim edildi.

Örencilerin krtasiye ihtiyaçlarn karlayp, maddi durumu düük düzeyde olan ailelerin yükünü bir nebze de olsa hafifleterek destek olmak amacyla yaplan yardmlar örencilerin ve ailelerinin yüzünü güldürdü. çinde defter, kalem, silgi, kalemtra, kuru boya, pastel boya gibi malzemelerin yer ald krtasiye seti hediye edildi.

KIRTASYE DESTE

Kayapnar Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Dr. Ozan Balc, Bu çalma ile istiyoruz ki ilçemizde yaayan tüm örencilerimiz okul öncesi eksik ihtiyaçlarn deil de sadece derslerini düünsün, sk bir ekilde okula konsantre olsun, en baarl ekilde karnesini alp ailesini mutlu etsin. Bu sebeple tüm ihtiyaç sahibi ailelerimizin evlerine krtasiye malzemelerini teslim ediyoruz. Tüm örencilerimizin 2017-2018 Eitim ve Öretim Ylnn kendileri, aileleri ve ülkemiz adna baarlarla dolu geçmesini temenni ediyorum. dedi.

Ana Sayfaya Git