Kayapınar’da yapılandırma

Kayapınar İlçe Belediyesi, 31 Aralıkta sona erecek olan 7256 sayılı Yapılandırma Kanunu kapsamında, vatandaşlara borçlarını yapılandırmaları çağrısında bulundu.

Haberler 22.12.2020 - 10:33 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kayapnar Belediyesi, emlak, çevre temizlik vergisi, ilan ve reklam vergisi gibi kanun kapsamndaki dier borçlarn yaplandrmak isteyen vatandalar bir kez daha uyard. Uyar açklamasnda, vatandalarn yararlanmak için 31 Aralk 2020 tarihine kadar belediyeye müracaatlarn yapmalar gerektii bildirildi. 31 Austos 2020 tarihinden önce tahakkuk edilmi borçlar kapsayan yaplandrmada, pein ödeme veya 6, 9 ve 12 eit taksitlendirme imkan saland hatrlatld.

YAPILANMA HATIRLATMASI

Açklamada, 7256 sayl kanun ile vatandalarn geçmi dönem borçlarn ödemek için büyük bir imkan sunuldu. Vatandalarn belediyeye olan borçlarn faiz indirimleri ile birlikte yaplandrlmas için bavurular alnmaya devam ediyor. Son bavuru tarihinden önce mükelleflerin mutlaka bavuru yapmas gerekmekte. Bu zamana kadar borçlarn ödeyememi olan vatandalar belediyeden veya belediyenin resmi web sayfas üzerinden borçlarn yaplandrma ve ödeme imkanndan faydalanabiliyorlar. Borç yaplandrmalarnda pein ödemeler daha avantajl olacak. Yaplandrmadan faydalanmak isteyen vatandalarn bir an önce bavurularn yaparak son günlere brakmamalar gerekmektedir denildi.

Ana Sayfaya Git