Kayapınar’da yol yapım çalışmaları

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi Yol Yapım Bakım ve Altyapı Koordinasyon Daire Başkanlığı, Kayapınar ilçesindeki yol çalışmalarına hız verdi. Ekipler Rıha Caddesinde 24 bin metreküp kazı, 26 bin metreküp dolgu, 15 bin ton alt temel ile temel ve 4 bin ton sıcak asfalt serecek.

Haberler 05.09.2020 - 10:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanl, Kayapnar ilçesindeki yol çalmalarna hz verdi. Ekipler Rha Caddesinde 24 bin metreküp kaz, 26 bin metreküp dolgu, 15 bin ton alt temel ile temel ve 4 bin ton scak asfalt serecek.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanl, vatandalarn yal havalarda kent içi yollar daha rahat ve konforlu bir ekilde kullanabilmesi amacyla Kayapnar ilçesinde balatt yol yapm çalmalarna devam ediyor. Kayapnar ilçesinde bulunan Mastfro Caddesindeki çalmalar sürdüren Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanl ekipleri, 30 metrelik imar yolu olan Rha Caddesindeki çalmalarna balad. Rha Caddesinde 24 bin metreküp kaz, 26 bin metreküp dolgu, 15 bin ton alt temel ile temel ve 4 bin ton scak asfalt serecek Yol Yapm Bakm ve Altyap Koordinasyon Daire Bakanl, caddede ayn zamanda 4 bin 800 metrekare kaldrm da yapacak.

Diyarbakr Büyükehir Belediyesi ayrca tüm birimleriyle vatandalarn k mevsiminden olumsuz etkilenmemesi için çalmalarn aralksz sürdürecek.

Ana Sayfaya Git