Kaybolan minik Ömer'in derede cansız bedeni bulundu

MARDİN'in Derik ilçesinde dün saat 14.00 sıralarında evden ayrıldıktan sonra haber alınamayan 11 yaşındaki Ömer Azak'ın, iki mahalle arasında geçen ve evine 500 metre mesafedeki derede, kaybolduktan 20 saat sonra cesedi bulundu.

Haberler 01.04.2019 - 10:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Derik ilçe merkezine 10 kilometre mesafede bulunan Bekavak Mahallesinde yaayan Gurbet- eyhmus Azak çiftinin çocuklar Ömer, dün oyun oynamak için evden ayrld. Bir süre sonra eve dönmeyen Ömere ulaamayan ailesi, durumu jandarmaya bildirdi. hbar üzerine bölgeye, jandarma, polis, AFAD ve itfaiye ekipleri sevk edildi. Ekipler, dün gece saatlerine kadar dedektör köpekler eliinde Ömeri arad. Derik Kaymakam Hakan Kafkas, lçe Emniyet Müdürü Tark Ziya Turan ve lçe Jandarma Komutan Seçkin Karadan da ellerine aldklar el fenerleriyle katld arama çalmalarnda dün gece sonuç alnamad.

CANSIZ BEDEN BULUNDU

Sabah erken saatlerde yeniden balatlan arama çalmalaryla ekipler, mobese kamera kaytlarndan çocuun, Dumanl ile Bekavak mahalleri arasnda geçen dereye doru gittiini belirledi. Bunun üzerine arama çalmalar dere çevresinde younlatrld. Yaplan arama çalmalaryla küçük Ömerin saat 10.00 sralarnda kaybolduktan yaklak 20 saat sonra cansz bedenine ulat. Ölümüyle yaknlarn yasa boan Ömerin, dere kenarndaki çamur bölgede aya kaymas sonucu dütüü suda boulduu belirtilirken, cesedi otopsi için morga kaldrld. Ömerin babas eyhmus Azak, çocuunun dün saat 14.00 sralarnda evden oyun oynamak için ayrldn ve bir daha ha

Ana Sayfaya Git