Kaymakam Balcı, görevine başladı…

Merzifon Kaymakamlığı’ndan Diyarbakır’ın Kayapınar İlçe Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığı’na atanan Ozan Balcı, görevine başladı. Sabah saatlerinde geldiği Belediye Hizmet Binasında personellerle tanışan Başkan Vekili Ozan Balcı, Tek gayelerinin memlekete ve millete hizmet olduğunu söyledi.

Haberler 14.09.2017 - 09:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merzifon Kaymakamlndan Diyarbakrn Kayapnar lçe Kaymakaml ve Belediye Bakanlna atanan Ozan Balc, görevine balad. Sabah saatlerinde geldii Belediye Hizmet Binasnda personellerle tanan Bakan Vekili Ozan Balc, Tek gayelerinin memlekete ve millete hizmet olduunu söyledi.

çileri Bakanl kararnamesi ile Kayapnar Kaymakaml ve Belediye Bakan Vekillii görevine atanan Ozan Balc, görevine balad.

Sabah saatlerinde geldii Belediye hizmet binasnda personellerle tanan Kaymakam ve Bakan Vekili Balc, halka hizmet noktasnda herkesin duyarl davranmas gerektiini söyledi.

BALCI GÖREVNE BAYADI

Daha sonra Bakanlk makamna geçen Bakan Vekili Balc, Hem kaymakam hem de belediye bakan vekili olarak görev yapmann önemli olduunu biliyoruz. Ancak, görevin kutsal olduu bilinci içerisinde memleketin her köesinde bu görevi yapmann onur ve gururunu yayoruz. Hizmet etmek için buradayz. nallah Kayapnara hayrl ve güzel ileri yapmamz nasip olur diye konutu.

Ana Sayfaya Git