Kaymakam Beşikci esnafla bir araya geldi

Her fırsatta vatandaşlar ve esnaflar ile bir araya gelen Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, Yenişehir Ofis Yeraltı Çarşısı esnafıyla bir araya gelerek talep ve sorunlarını dinledi.

Haberler 17.12.2020 - 09:49 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Yeniehir Ofis Yeralt çars, Ekinciler Caddesi esnaf ile sabahn ilk saatlerinde bir araya gelen Kaymakam Beikci, esnaflarn talep ve sorunlarn dinledi. Gelen talep ve sorunlar dorultusunda ilgili birimlere talimatlar veren Kaymakam Beikci, Yeniehir ilçemizde bizler her zaman esnafmzn yan bandayz. Sizlerin tespitleri bizler için çok önem arz etmektedir. htiyaç duyulan hizmetlerin zamannda ve yerinde olmas için vatandalarmz ve esnaflarmzla birlik ve beraberlik içinde çalmalarmza devam edeceiz. Maske, sosyal mesafe ve hijyen kurallarna uyulmas gerekiyor. Hepimize düen görev salgn tamamen bitinceye kadar alnan tedbirlere riayet etmektir. nallah bu tedbirlere harfiyen uyarak daha salkl günlere kavuacaz. El birliiyle bu süreci aacaz. Belediye olarak sürekli temizlik, dezenfektan çalmalarmz yapyoruz, maske kullanmna kar herkesi bilgilendirmeye de devam ediyoruz. Bizleri arlayan tüm esnaf dostlarmza ilgileri ve ho sohbetleri içinde teekkür ediyor, ilerinde bol kazançlar diliyorum dedi.

Ziyaretten duyduklar memnuniyeti de dile getiren Yeniehir esnaf ise pandemi sürecinde göstermi olduu yakn ilgi ve alakadan dolay Kaymakam Beikciye teekkür etti.

Ana Sayfaya Git