Kaymakam Beşikci minik Yusuf’a umut oldu

Diyarbakır'ın Yenişehir İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Murat Beşikci, cihaza bağımlı şekilde hayatını sürdürmek zorunda kalan 2 yaşındaki glikojen depo hastası Yusuf Doğan’ın yardımına koştu. Yusuf'un ihtiyacı olan 9 bin liralık kesintisiz güç kaynağını kendisine ulaştıran Kaymakam Beşikci, "Minik yavrumuza destek olmak onu mutlu etmek bizleri de mutlu ve huzurlu etti" dedi.

Haberler 29.05.2020 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann ar kronik hastal nedeniyle cihaza baml olan hastalarn bulunduu hanelerin elektrik fatura bedeli ve kesintisiz güç kaynana yönelik ihtiyaçlarnn karlanmasna yönelik talimatlar kapsamnda çalmalarn sürdüren Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikci, hasta vatandalara umut olmaya devam ediyor.

YUSUFA UMUT OLDU

Rahatszl nedeniyle 14 aydr cihaza bal yaamak zorunda kalan 2 yandaki minik Yusufun ihtiyac olan 9 bin liralk kesintisiz güç kaynan kendisine hediye eden Kaymakam Beikci, tüm hastalara Allahtan acil ifalar dilediini belirterek ilçede bulunan vatandalar için her türlü destei ve çalmalar aralksz bir ekilde sürdüreceklerini söyledi. Elektrik kesintisi yaand an solunum cihaz için ambulans ile hastaneye yetitirilmesi gereken minik Yusufun artk 3 saat boyunca kesintisiz güç kayna ile ihtiyacnn giderileceini belirten Kaymakam Beikci, Minik yavrumuza destek olmak onu mutlu etmek bizleri de mutlu ve huzurlu etmektedir diye konutu.

Minik Yusufun babas Sadettin Doan ise Kaymakam Beikciye yardmlarndan dolay teekkür etti.

Ana Sayfaya Git