Kaymakam Beşikçi'den zabıtaya kutlama

Diyarbakır Yenişehir Kaymakamı ve Belediye Başkanı Murat Beşikci, 1-7 Eylül Zabıta Haftası nedeniyle zabıta ekiplerini ziyaret ederek ilçeye bağlı mahalleleri ziyaret etti.

Haberler 04.09.2021 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Zabta ekiplerinin salmz, asayiimiz ve huzurumuz için aralksz olarak denetimlerini sürdürdüklerini belirten Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Murat Beikci, Düzenin salanmasna katk salayan zabta ekiplerimizi 1-7 Eylül Zabta Haftasn kutlamaktayz. Zabta ekiplerimiz araclyla, vatandalarmzn memnuniyeti için zabta hizmetlerini adaletli verimli ve etkili sunmay amaçlamaktayz. Bu amaçla günün 24 saati yln 365 günü tüm gücümüzle çalmak temel ilkemiz haline gelmitir. Tekrardan zabta ekiplerimize yaptklar çalmalardan dolay teekkürlerimizi sunuyoruz dedi.

Davuta bisiklet sözü

Yeniehir ilçesinde esnaf ve vatandalar ile de bir araya gelen Bakan Beikci, Covid-19 süreciyle bir çok zorluun yaandn, alnan önlemler ile sosyal ve ticari hayatta canlanma olduunu söyledi. Bu arada 7 yanda olan Davutunda bisiklet isteini dinleyerek, ona bisiklet alma sözü verdi.

Ana Sayfaya Git