Kaymakam Vardar, denetimlere katılıp vatandaşın taleplerini dinledi

Diyarbakır'ın Hazro İlçe Kaymakamı ve Belediye Başkan Vekili Ferhat Vardar, İçişleri Bakanı Süleyman Soylu’nun talimatıyla Türkiye genelinde uygulanan en kapsamlı 2’nci koronavirüs denetimlerine katıldı. Kaymakam Vardar, vatandaşlarla sohbet edip, taleplerini dinledi.

Haberler 13.08.2020 - 00:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Hazro lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ferhat Vardar, çileri Bakan Süleyman Soylunun talimatyla Türkiye genelinde uygulanan en kapsaml 2nci koronavirüs denetimlerine katld. Kaymakam Vardar, vatandalarla sohbet edip, taleplerini dinledi.

Koronavirüs salgnna kar Türkiye genelinde en kapsaml 2nci denetim gerçekletirildi. Bu kapsamda vaka saylarnn art olduu kentlerden Diyarbakr ve ilçelerinde de i yerleri, pazarlar, marketler, toplu tama, lokantalar, yollar, ticari taksiler ve tüm yaam alanlarnda denetim yapld. Denetimlere katlan Hazro lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ferhat Vardar, esnaf ve vatandalara maske ile sosyal mesafe uyarsnda bulundu. Halkn içine kararak gezilerine devam eden Kaymakam Vardar, ilçe merkezinde vatandalarla sohbet etti, talep ve isteklerini dinledi.

Ana Sayfaya Git