Kayyum park yaptı, çocuklar ağaç dikti

Lice’de yeni yapılan parkların ağaçlarını çocuklar dikti. Çocuklar hem eğlendi, hem de kendi fidanlarını toprakla buluşturdu

Haberler 18.02.2018 - 11:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Lice Belediye Bakanlna görevlendirilen Kaymakam Sinan Baak, ilçe tarihinde yaplmayan hizmetlere imza atarak ilçe halknn gönlünde taht kurdu. çocuk ve gençlerin terör örgütleri tarafndan kandrlp daa götürülmemesi için youn bir mesai harcayarak ilkleri gerçekletiren Kaymakam Baak, sosyal alanlar, gençlik merkezleri, çocuk parklar ile ilçedeki genç ve çocuklarn elenebilecekleri mekanlar oluturuyor.

çOCUKLAR AAç DKT

çocuklar ve gençleri kötü alkanlklardan uzak tutup güzel vakit geçirebilecekleri mekanlar yapan Kaymakam Baak, çocuklara yeil ve aaçlarn önemini anlatmak için parklarda çocuklarla fidan dikme etkinlii düzenledi. lçede yapm sona ermek üzere olan 6 çocuk parknda fidan diken çocuklar, hem fidanlar toprakla buluturdu, hem de gönüllerince elendi. Lice Belediyesi tarafndan doann ve aaçlarn önemini vurgulamak için düzenlenen fidan dikme etkinliine çok sayda çocuk katld. Lice Sanatla Buluuyor Projesine katlan minik örencilerin yer ald etkinlikte belediye tarafndan yapm devam eden 6 çocuk parkna fidanlar dikildi. Minik örenciler elleriyle fidanlar toprakla buluturup, can suyu verdi. Renkli görüntülerin olutuu etkinlikte çocuklar hem elendi hem de fidanlarn dikti.

Ana Sayfaya Git