Kayyum yalanı

Çınar Kaymakamlığı, Çınar Belediye Başkanlığına görevlendirme yapıldığına ilişkin sosyal medyada yer alan haberlerin asılsız olduğunu belirtti.

Haberler 22.06.2017 - 00:59 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

çnar Kaymakaml, çnar Belediye Bakanlna görevlendirme yapldna ilikin sosyal medyada yer alan haberlerin gerçei yanstmadn bildirdi

Kaymakamlk, Cumhuriyet Mahallesinde yaklak 8 ay önce ibadete açlan Hastaneler Camisi bünyesinde yaplacak Kuran kursu binas yapmna engel olan DBPli belediyenin kayyumla yönetildii iddialarna ilikin açklama yapt.

çINAR BELEDYES

Basna ve Kamuoyunu balyla yaplan açklama öyle: çnar Belediyesi tarafndan yklan talihsiz Kuran kursu hadisesi ile ilgili yaplan haberlerde bir ksm art niyetli ve beslendikleri nefret kaynakl odaklardan güç alan merkezlerce çnar Belediyesi Kayyum ile yönetiliyor haberi gerçei yanstmamaktadr. Bu tür spekülasyonlarla alg operasyonu yaparak vatandalarmz aldatmaya yönelik haberler olup an itibariyle çnar Belediyemiz Halklarn Demokratik Partisi HDP üyesi Ahmet Cengiz tarafndan yönetilmekte olup karar ve imza yetkisi kendilerine aittir. Kamuoyunu yanltmaya ve Kaymakamlmz hedef alan yalan haberlere itibar edilmemesini rica ederiz.

Ana Sayfaya Git