Kediye yardım

Diyarbakır’ın Yenişehir İlçe Kaymakamlığı bünyesinde faaliyetlerini sürdüren Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, kedisi rahatsızlanan vatandaşın yardımına koştu.

Haberler 04.05.2020 - 23:45 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vatandalarn günlük hayattaki ihtiyaçlarn gidermek amacyla Yeniehir Belediyesi whatsapp hatt, Yeniehir Kaymakaml ve Belediyesi sosyal medya hesaplar ile 155, 156 ve 112 acil servis numaralarndan gelen talepleri de deerlendirerek vatandalara yardmc olmaya çalan Yeniehir Kaymakaml Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri bu kez kedisi için yardm isteyen bir vatandan yardmna kotu.

KEDS RAHATSIZLANDI

Yeniehirde ikamet eden çidem Karda isimli bir vatandan kedisi dün akam saatlerinde sokaa çkma kstlamas devam ederken rahatszland. Kardan kedisi için yardm istemesiyle harekete geçen Yeniehir Kaymakaml Vefa Sosyal Destek Grubu ekipleri, eve giderek kediyi ald. Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Murat Beikcinin talimatlar ile harekete geçen ekipler kediyi bir veteriner hekime götürerek salk kontrolünden geçirdi. Veteriner hekim tarafndan yaplan müdahalenin ardndan kedi daha sonra ekipler tarafndan sahibine teslim edildi.

Salna kavuan kedisini tekrar kucana alan çidem Karda, Yeniehir Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili ile Vefa Sosyal Destek Grubuna teekkür etti.

Ana Sayfaya Git