Kendilerini Ele Verdiler!

Siyah lüks araç ve koyu giyimleri yakalattı.

Haberler 25.02.2018 - 11:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda siyah ve lüks bir aracn yanndaki koyu giyimli 3 kiiyi üpheli hareketleri sonucu takibe alan polis, uyuturucu alverii sonrasnda ahslar araca binince operasyon düzenledi. Yaplan aramada, folyoya sarl tek içimlik 65 adet eroin ve 1 adet tabanca ele geçirilirken gözaltna alnan ahslardan biri çkarld mahkemece tutukland.

Edinilen bilgilere göre, merkez Balar ilçesi eyh amil Mahallesinde Asayi ube Müdürlüüne bal ekipler 27 plakal siyah renkli lüks bir aracn çevresinde koyu giyimli 3 kiiyi fark etti. ahslar yaya olarak takibe alan polis ekipleri, sokak içerisindeki ahslarn kendi aralarnda konutuklarn, birbirlerine bir eyler alp verdiklerini ve bir müddet sonra para saydklarn gözlemledi. Bir süre sonra lüks araca binen ahslar harekete geçtikleri esnada gerekli güvenlik önlemleri alndktan sonra ekipler tarafndan durdurulan araçta arama yapld.

Polisi görünce panie kapldlar

Arac durduran polislerin kendilerini tantmak için yaptklar anons sonras panie kaplan ahslar, ceplerindeki ve üzerlerindeki maddeleri araç içerisine att. Araçta bulunan M.E., O.A. ve M.V.A. araçtan indirildikten sonra üzerlerinde ve araçta yaplan detayl aramada, beyaz folyoya sarl vaziyette ve tek içimlik diye tabir edilen 65 adet eroin olduu anlalan narkotik madde, 1 adet ruhsatsz tabanca ile dolu arjörü ve uyuturucu madde alveriinde kullanld deerlendirilen bin 320 TL ele geçirildi. Gözaltna alnan ahslardan M.E.nin kapkaç, trafik güvenliini tehlikeye düürmekten firar, taksirle yaralama suçlar olduu ve uyuturucu madde ticareti yapmak suçundan arand, O.A. ve M.V.A.nn ise uyuturucu madde satn almaktan kayd olduu örenildi.

Ele geçirilen eroin ve dier suç aletleri ile lüks araç muhafaza altna alnrken M.E. çkarld mahkemece uyuturucu madde ticareti yapmaktan tutukland. O.A ve M.V.A. ise adli kontrol artyla serbest brakld.

Ana Sayfaya Git