Kendisini bıçaklayanın oğlunu öldürdü

Elazığ'da, Abdulkadir Karakaya, bir yıl önce kendisini bıçakladığı için cezaevinde bulunan Hüseyin Bakşi'nin 10 ve 13 yaşındaki 2 oğlunu, tabancayla vurdu. Ağır yaralanan iki çocuktan 10 yaşındaki Yusuf Bakşi, tedavi gördüğü hastanede yaklaşık 1 aydır sürdürdüğü yaşam savaşını kaybetti.

Haberler 12.07.2016 - 09:02 Son Güncelleme : 12.07.2016 - 09:02

Elazığ merkez Salıbaba Mahallesinde geçen yıl, Hüseyin Bakşi, aralarındaki anlaşmazlık nedeniyle tartıştığı Abdulkadir Karakayayı bıçaklayarak yaraldı. Bakşi tutuklanarak cezaevine girdi. Hüseyin Bakşi, Abdulkadir Karakayayı bıçakladığı için 2.5 yıl hapis cezasına çarptırıldı.

Uzun süren tedavisinin ardından iyileşen ve öfkesi dinmeyen Abdulkadir Karakaya, geçen 13 Mayısta, cezaevinde bulunan hasmı Hüseyin Bakşinin okula gitmek üzere evden çıkan oğulları Yusuf ve Tolga Bakşinin önlerini kesti. Karakaya, evlerinin önünde iki kardeşe 4 el ateş ettikten sonra polis karakoluna giderek teslim oldu.

Ağır yaralanan Bakşi kardeşler ise Fırat Üniversitesi ve Elazığ Eğitim Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı. İfadesi alınan Karakaya, çıkarıldığı mahkeme tarafından tutuklanarak cezaevine konuldu. Tolga Bakşi, tedavisinin ardından taburcu olurken, durumu ağır olan Yusuf Bakşi, bugün doktorların tüm müdahalelerine rağmen yaşama tutunamadı.

Yusuf Bakşinin cenazesine, hükümlü babası Hüseyin Bakşinin de izinli olarak katılacağı öğrenildi.

Ana Sayfaya Git