Kentsel dönüşümü halka anlatacak!

Bağlar Belediyesi Kentsel Dönüşüm projesini vatandaşa anlatmak için irtibat bürosu kuruyor

Haberler 14.10.2020 - 00:06 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Merkez AK Parti Balar Belediyesi, eski Balar bölgesinde uygulanacak olan kentsel dönüüm projesini vatandaa anlatmak için irtibat bürosu kuracak.

çevre ve ehircilik Bakanl ile Balar Belediyesince hazrlanan projenin Cumhurbakan Recep Tayyip Erdoann onay ile resmiyet kazanmasndan sonra çalmalar hz kazand.

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, eski balar bölgesinin çarpk kentleme üzerinde ina edildiini, zamanla youn göç alan bölgenin bu yükü tayamayacak boyutlara ulatn belirterek, kaçnlmaz hale gelen kentsel dönüümün halktan büyük destek gördüünü vurgulad.

VATANDALAR BLGLENDRLECEK

lçenin deiim ve dönüümündeki önemine dikkat çeken Beyolu, vatandalara farkl seçenekler sunularak olas maduriyetlerin önüne geçileceini söyledi.

Beyolu, unlar kaydetti:

Vatandalarmz, madur olmayacaklar farkl seçeneklere sahip olacak. çevre ve ehircilik Bakanlmzn öncülüünde dier kurumlarn katlm ile oluturulan ekip sahada çalma yaparak muhtar ve vatandalarla görüme yapacak. Belediye bünyesinde irtibat bürosu kurarak halka açk ve effaf ekilde bilgilendirme yapacaz. Modern mühendislik hizmeti alacak yeni yaplarn yan sra geni ve ferah cadde ve sokaklar, yeil ve doal alanlar, dinlenme ve çocuk oyun alanlarnn olaca bir ehir hayal ediyoruz. 7-8 ay sonra ilk kazma vurularak proje resmen hayata geçmi olacak.

Ana Sayfaya Git