Kentten mutlu ayrıldılar

Diyarbakır’da Dicle Üniversitesi ve Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu tarafından organize edilen 'Üniversiteler arası halk dansları şenliği' barış ve kardeşlik mesajları ile son buldu. Şenlik sonrası ekipler, kentten mutlu ayrıldı.

Haberler 14.04.2015 - 00:19 Son Güncelleme : 14.04.2015 - 00:19

İsa İPEK

DİYARBAKIR-Başta Dicle Üniversitesi olmak üzere toplam 17 üniversiteden yaklaşık bin kişinin katılım gösterdiği şenlik sona erdi. Şenliğe katılan üniversiteliler Diyarbakırdan mutlu ayrıldı. Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu Halk Oyunlarından sorumlu Yönetim Kurulu üyesi Mehmet Zeki Baykal, tüm ekibin burada olmaktan çok mutlu olduğunu ve çok verimli keyifli bir yarışma ile herkesin inanılmaz güzel vakit geçirdiğini söyledi.

MUTLU AYRILDILAR

Dicle Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sabri Eyigün ise, Dicle Üniversitesi ve Diyarbakır olarak misafirleri layıkıyla ağırlamaya çalıştıklarını söyledi. Prof. Dr. Eyigün, Diyarbakırın misafirperverliğini göstermiş olduğumuzu umut ediyorum. Gelen misafirlerimiz de çözüm sürecinin getirmiş olduğu huzurlu atmosferin mutluluğunu doyasıya yaşadılar. Her biri şehrimize ve üniversitemize büyük renk kattılar. Daha büyük organizasyonlarda kendilerini tekrar ağırlamayı umut ediyoruz dedi.

Ana Sayfaya Git
  • ©Copyright 2024 | Tüm Hakları Saklıdır