"Keremke"nin ikinci sayısı çıktı

Diyarbakır Büyükşehir Belediyesi'nin yaptığı hizmetlerin yer aldığı aylık haber bülteni "Keremke'nin ikinci sayısı okuyucuyla buluştu.

Haberler 21.08.2021 - 04:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Belediyenin, kent merkezi ve ilçelerde, yapt alt ve üst yap yatrmlar ile spor, eitim, turizm, kültür-sanat ve hizmetlerin yer verdii 30 sayfadan oluan haber bülteninin 2. says çkt.

Vatandalar, dijital ortamda Büyükehir Belediyesinin, resmi web sitesinde, al veri merkezleri, toplu tama araçlar, müzeler, gençlik ve kadn merkezleri ile millet kraathanelerinden de haber bültenine ulaabilecek, ayrca belediye personeli araclyla kentin ilek caddelerinde vatandalara ve esnaflara ulatrlacak.

KEREKMENN KNC SAYISI

Vali Münir Karalolu, Keremkede kaleme ald Yeni bir gün balad yazsnda, her i ve hizmetin bizzat vatandalarn talebi olduu kaydetti:

Diyarbakrllarn istekleri dorultusunda yürüttükleri çalmalarda imkan, zaman ve ihtiyaç taleplerini dikkate alarak hizmet sunduklarn belirten Karalolu, yazsnda u ifadelere yer verdi:

ehirde huzur, birlik, umut var olsun, her ey olacak, inallah. Diyarbakr Anadolunun parlak yldzdr, bu parlak yldzn önündeki her türlü perdeyi el birliiyle kaldracaz. Kararmz budur, irademiz bu yöndedir.

Ana Sayfaya Git