Kesilen cezalardan ibret almadı, patenle araca tutunarak bir adres daha sordu

Diyarbakır’da paten kayan bir genç trafiği tehlikeye atarak seyir halindeki araca tutunup adres sordu. Bu anlar araçta bulunun yolcu tarafından kaydedildi. Patenli genç, daha önce de bir araca tutunup adres sormuş, trafiği tehlikeye atması nedeni ile para cezası kesilmişti.

Haberler 23.04.2020 - 10:34 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda paten kayan bir genç trafii tehlikeye atarak seyir halindeki araca tutunup adres sordu. Bu anlar araçta bulunun yolcu tarafndan kaydedildi. Patenli genç, daha önce de bir araca tutunup adres sormu, trafii tehlikeye atmas nedeni ile para cezas kesilmiti.

Diyarbakrda paten kayan bir genç, Balar ilçesi Baclar Mahallesi Ahmet Kaya Caddesi üzerinde trafikte seyir halinde bulunan otomobile tutunarak adres sordu. Bu anlar, araçta bulunan yolcu tarafndan saniye saniye kaydedildi. Ayn genç, geçtiimiz ay tarihi On Gözlü Köprü yolunda seyir halindeki bir araca tutunarak adres sormu, adres sormasnn ardndan yoku aa hzla kaymaya devam etmiti. Görüntülerin ortaya çkmasnn ardndan güvenlik güçleri tarafndan tespit edilen gence trafik güvenliini tehlikeye atmas nedeni ile 598 lira para cezas kesilmiti.

Ana Sayfaya Git