Kim kime silah çekti!

Diyarbakır’da doktorun, kiracısına silah çekip tehdit ettiği iddiası

Haberler 09.09.2020 - 09:57 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr bir sitede oturan Ramazan Burak oturduu daireden tannca, ev sahibi ve ayn zamanda özel bir hastanede görevli Uzman Dr. Hasan Günein silahl tehdidi ile karlatn iddia etti. Silah çektii iddia edilen doktor ise olayn gerçei yanstmadn söyledi. Kirac Ramazan Burak, 10 yandaki çocuunun gözü önünde zorla kendisinden ev sahibi tarafndan ek depozito istendiini buna kar çknca çocuunun gözü önünde silahla tehdit edildiini iddia ederek, doktorun hakknda ilem yaplmasn istedi.

Diyarbakrn merkez Kayapnar ilçesinde oturan Ramazan Burak, iddiaya göre, oturduu daireden tanmak isteyince ev sahibi ve ayn zamanda özel bir hastanede görevli olan Uzman Dr. Hasan Günein silahl tehdidine maruz kaldn ileri sürdü. Evi boaltacan ve evde herhangi bir hasarn olmadn söyleyen Burak, ev sahibinin kendisinden ek depozito istemesine kar çknca 10 yandaki olunun gözü önünde karnna silah dayatlarak para istendii iddia etti. Yaanan olayn ardndan kirac Burak, karakola giderek ev sahibinden ikayetçi oldu. ikayet üzerine polis ekipleri tarafndan karakola çarlan ev sahibi Buraka gerçek silah deil kuru sk silah çektiini kabul ederek, ifade ilemlerinin ardndan serbest brakld.

Silah çekmedim biriken kiray istedim

Öte yandan, iddialarla ilgili telefonla ulalan Uzman Dr. Hasan Güne, olayn gerçei yanstmadn belirterek, 7 aydr kiram ödemediini ve ben kendisiyle konutum kiram vermesini istedim. Herhangi bir ekilde silah çekmedim. ahsn söyledii sözler hepsi yalandr ifadelerini kulland.

Ana Sayfaya Git