‘Kimim Ben’ kültür yarışması

Diyarbakırlı ünlü sanatçı ve edebiyatçıların daha yakından tanınması amacıyla ‘Kimim Ben’ adıyla bilgi, kültür yarışması düzenliyor.

Haberler 22.02.2021 - 00:43 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Vatandalarn edebiyat ve sanatla olan balarn güçlendirmek amacyla Diyarbakrl ünlü sanatç ve edebiyatçlar daha yakndan tannmas amacyla Kimim Ben adyla bilgi-kültür yarmas için start verildi.

KMM BEN YARIMASI

lki 21 ubat 2021 Pazar akam saat 21.21de balayacak ve haftada bir düzenlenecek yarmaya katlanlardan dereceye girenlere sürpriz hediyeler verilecek. Kimim Ben bilgi yarmasna katlan yarmaclar Büyükehir Belediyesi sosyal medya hesaplarnda verilen bilgilerden yola çkarak Diyarbakrl sanatç veya edebiyatçy doru tahmin ederek cevaplarn belirtilen e-posta adreslere gönderebilecek. E-posta adresi dnda verilen cevaplar deerlendirilmeye alnmayaca belirtilirken, e-posta adresine gelen doru cevaplarn, Belediyenin sosyal medya hesaplarnda yaynlanacak canl yaynla kura çekimi gerçekletirilecek ve kazananlar belirlenecek. lk üçe giren yarmaclardan Diyarbakr içinde ikamet edenlere hediyeleri elden, Diyarbakr dnda kamet edenlere ise hediyeleri kargo yolu ile adreslerine ulatrlacak

Ana Sayfaya Git