Kıraathanede halk zirvesi!

Başkan Beşikci, bu kez vatandaşları kıraathanede dinledi

Haberler 26.01.2022 - 00:46 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Yeniehir lçe Kaymakam ve Belediye Bakan vekili Murat Beikci, farkl farkl mahallelerdeki vatandalarla buluma zirvesine devam ederken, bu kez ilçede bulunan kraathaneleri ziyaret ederek vatandalarla bir araya geldi.

Yeniehir Belediyesinin çalmalar ve mahallenin sorunlar hakknda kraathanede vatandalardan bilgi alan Beikci, mahalle sakinleri ile sohbet edip, talep ve sorunlarn dinledi.

Yeniehir ilçesinde her frsatta vatandalarla bir araya gelen Beikci, Fabrika Mahallesinde esnaf ziyaretinin ardndan mahalle sakinlerinin bulunduu kraathanede vatandalarla birlikte çay içip ilçede yaplan çalmalar hakknda vatandalara bilgi verdi.

VATANDALARI DNLED

Kraathanede kurulan sobann banda vatandalar ile hasbihal eden Beikci, Yeniehir ilçesi için hep birlikte gönül gönüle çalmalar yürütüldüünü anlatarak, 2022 yl içerisinde Yeniehir ilçemize bal mahallelerimizde bir birinden farkl projelerimizi hayata geçirerek sizlerin talep ve destekleri dorultusunda yatrmlarmz hayata geçireceiz. Gönül belediyecilii temelinde tüm Yeniehirli vatandalarmza hizmet etmek bizleri mutlu etmektedir dedi.

Kraathanede bulunan Fabrika Mahallesi sakinleri ise Beikcinin yapm olduu ziyaretten duyduklar memnuniyeti dile getirerek, Sorunlarmz ve taleplerimizi birebir bizlerden dinlemeniz çok önemlidir. Mahalle sakinlerine ve vatandalara vakit ayrmanzdan dolay teekkür ediyoruz dediler.

Ana Sayfaya Git