Kırsal kesime taziye evi desteği

AK Partili Diyarbakır’ın Bağlar İlçe Belediyesi, Karacadağ bölgesinde yer alan Karahan Mahallesinde taziye evine yeni yol kazandırarak, yağışlı günlerde yaşamın olumsuz etkilenmemesi için beton boru döşeme çalışması gerçekleştirdi.

Haberler 09.02.2021 - 10:23 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, vatandalarn talebi üzerine yerleim yerlerinde altyap hizmetlerine devam ederek ulamda yaanan aksaklklar çözüme kavuturuyor. Krsal Karacada Mahallesinde 800 metre uzunluunda iki yeni yol tamamlanarak vatandalarn kullanmna sunulurken, Develi Mahallesinde de 400 metre uzunluunda yeni yol hayata geçirildi. Belediye ekipleri, Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla krsal mahallelerde bulunan taziye evlerinin eksiklerini de gideriyor. Karahan Mahallesine bal Sofu Halil mezrasnda taziye evine giden güzergahta yeni yol yaplarak yal günlerde ulamn salkl yaanmas için de 20 adet beton boru döemesi gerçekletirildi.

KÖRHAT MAHALLES ARA SOKAKLARI ARTIK DAHA HUZURLU

Merkezde ise Körhat Mahallesinin ara sokaklar ve kaldrmlarnda eskiyerek kullanlamaz hale gelen parke talar deitirildi. Yeni parke talar döenerek kaldrmlar ve ara sokaklar kullanl hale getirildi. Hizmet rekoru krmaya devam ettiklerini belirten Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, Hizmetsiz günümüz yok. Vatandalarmzn salkl ve huzurlu koullarda yaamasna imkan tanmak için halkmzdan gelen talep ve kendi tespitlerimize göre yeni hizmetler kazandryoruz. Vatandamz huzurlu ve mutlu oldukça bizler de daha keyifle onlara hizmet etmeye devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git