Kırsala yol kazandırıldı

Caddeler güzelleşiyor, kırsal bölgelere yeni yollar kazandırılıyor

Haberler 23.06.2020 - 09:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Diyarbakrn Balar lçe Belediyesi, yllardr asfaltlanmayan ehir içindeki cadde ve sokaklar asfaltlayp ara sokaklar ve kaldrmlar parke talaryla yenileyerek krsal yerleim yerlerine yeni yollar kazandrd.

Türkiyede 36 ilden daha büyük olan ve Diyarbakr nüfusunun yüzde 25inin yaad yer olarak bilinen merkez Balar ilçesinde belediye tarafndan balatlan hizmet seferberliinde son 14 ayda büyük bir deiim yaand. Yllardr asfaltlanmayan ehir içindeki cadde ve sokaklar asfaltlanarak modern hale getirilirken, ara sokaklar ve kaldrmlar parke talaryla yenilendi vatandalar için kullanl hale getirildi. Belediye yllardr yol sorunu yaayan krsal yerleim yerlerine de yeni yollar kazandrd.

ki mahalleye parke talar, bir mahalleye yeni yol

Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla Fen leri Müdürlüü ekipleri tarafndan sürdürülen çalmalarda Yeniköy ve 5 Nisan mahallelerinin ara sokaklar maske talaryla yenilenerek güzel bir görüntüye kavutu. Krsal yerleim yerlerinde sürdürülen çalmalarda ise Akdibek Mahallesi ve mezralar yeni yollara kavuturularak vatandalarn ulam ile ilgili ikayetlerine son verildi.

Vatandalarn yaplan hizmetlerden dolay memnuniyetlerini dile getirerek teekkür ettii Bakan Beyolu, önümüzdeki günlerde dier yerleim yerlerine yaplan hizmetlerle ilgili kamuoyuna güzel haberler vereceklerini söyledi. Bakan Beyolu, Biz milletimize hizmet etmeyi gönül ii olarak görüyoruz. Yeni hizmetlerle gönüller kazanmaya ve bu yolda emin admlarla ilerlemeye devam edeceiz dedi.

Ana Sayfaya Git