Kız Kaçırmada Mutlu Son?

Diyarbakır’ın Kulp ilçesinde geçtiğimiz aylarda yaşanan kız kaçırma olayında, kızı kaçıran kişinin engelli kardeşinin, kızın ailesi tarafından alıkonulduğu iddia edilmişti. Olayın duyulması üzerine engelli genç evine dönerken, kızın da kendi isteğiyle gittiği öğrenildi.

Haberler 28.08.2018 - 09:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kulp ilçesinde geçtiimiz aylarda yaanan kz kaçrma olaynda, kz kaçran kiinin engelli kardeinin, kzn ailesi tarafndan alkonulduu iddia edilmiti. Olayn duyulmas üzerine engelli genç evine dönerken, kzn da kendi isteiyle gittii örenildi.

Olay yaklak iki ay önce Kulp ilçesinde yaanmt. ddiaya göre, ehmus Yavuz, daha önce tant M.B. ile bir süre görümü, bir süre sonra da kaçmaya karar vermiti. kilinin kaçmasnn ardndan kzn ailesi, Yavuz ailesi ile görüüp kzlarnn getirilmesini talep etmi, talepleri karlanmaynca da iddiaya göre ehmus Yavuzun engelli kardei Hac Yavuzu alkoymutu.

EVE DÖNDÜLER

Kaçrlma olaylarnn ardndan ehmus ve Hac Yavuzun aabeyi Fehmi Yavuz, kzn ailesiyle görümek için araya kentin ileri gelenlerini koydu. Yaplan görümelerin ardndan Hac Yavuz, geçtiimiz günlerde evine dönerken, kaçrld iddia edilen M.B.nin de Diyarbakr Emniyet Müdürlüünde annesi ve aabeyine kaçrlmadn ve kendi isteiyle gittiini söyledii örenildi.

Kaçrma olaylaryla ilgili incelemeler devam ediyor.

Ana Sayfaya Git