Kızgın anne dehşet saçtı

Kocasına kızıp, bebeğine şırınga ile çamaşır suyu içiren anne tutuklanarak cezaevine konuldu.

Haberler 19.03.2022 - 02:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

DYARBAKIR(SÖZ)-Diyarbakrn Bismil ilçesinde kusma ikayetiyle hastaneye kaldrlan 1 yandaki L.Y.ye, annesi N.E.nin (21) rnga ile çamar suyu içirdii ortaya çkt. Kz bebein hayati tehlikesi sürerken, gözaltna alnan anne tartt eine kzd için çocuuna çamar suyu içirdiini söyledi.

Bismil Devlet Hastanesine dün akam saatlerinde kusma ikayetiyle getirilen L.Y. adl kz çocuu, ilk müdahalenin ardndan Diyarbakr Kadn Doum ve çocuk Hastalklar Hastanesine kaldrld. Durumu arlaan L.Y., burada youn bakma alnd.

IRINGAYLA çAMAIR SUYU

Doktorlar, L.Y.nin neden kustuunu örenmek için anne N.E.ye sorular sordu. N.E. de dini nikahla birlikte yaad eiyle tarttn, daha sonra sinirlenip kzna rnga ile çamar suyu içirdiini itiraf etti. hbarla hastaneye gelen polis ekipleri, N.E.yi gözaltna ald. N.E.nin emniyetteki ilemleri sürerken, L.Y.nin hayati tehlikesinin sürdüü belirtildi.

KIZGIN ANNE TUTUKLANDI

Akam saatlerinde N.E emniyetteki ilemlerinin ardndan sevk edildii adliyede, çkarld mahkemece tutuklanarak cezaevine gönderildi. L.Y.nin hayati tehlikesinin sürdüü belirtildi.

Ana Sayfaya Git