Kızgın Koca Teslim Oldu

Diyarbakır merkez Yenişehir ilçesinde psikolojik sorunları olduğu iddia edilen Ö.D., kızı ve eşini bıçakla ağır yaraladıktan sonra, kendini de bıçakladı. Polisin 1.5 saat süren çabası sonunda teslim olan Ö.D., yaraladığı eşi ve kızı ile hastaneye kaldırılarak tedavi altına alındı.

Haberler 12.07.2017 - 09:24 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr merkez Yeniehir ilçesinde psikolojik sorunlar olduu iddia edilen Ö.D., kz ve eini bçakla ar yaraladktan sonra, kendini de bçaklad. Polisin 1.5 saat süren çabas sonunda teslim olan Ö.D., yaralad ei ve kz ile hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd.

EN VE KIZINI YARALADI

Merkez Yeniehir lçesinin ehitlik Mahallesi 63üncü Sokaktaki Güven Apartmannda sabah saat 06.00 sralarnda çlk sesleri gelmesi üzerine, mahalleli polise haber verdi. Binaya gelen polisler kapy çald. Polisin geldiini gören 42 yandaki Ö.D., tehditler savurarak barmaya balad. Ö.D., daha sonra 39 yandaki ei S.D.yi boyun ve sol bacandan yaralad, ardndan ise 18 yandaki kz Ö.D.yi de srtndan bçaklad.

POLSE TESLM OLDU

Ö.D. kapy açmazken, polis bölgeye itfaiye ve salk ekiplerini çard. Bunun üzerine Ö.D. ile konuup ikna eden polisler, yaral ei S.D. ve kz Ö.D.yi alarak ambulansa götürdü. Yaralanan anne ve kzna ilk müdahale evin önünde bekletilen ambulanslarda yapldktan sonra hastaneye kaldrld. Yaklak 1,5 saat süren ikna çalmalarnn ardndan, kendini de yaralayan Ö.D., polis ekiplerine teslim oldu. Polis, teslim olan Ö.D.yi salk ekipleriyle beraber güvenlik önlemi altndan evden çkarrken, mahallede bulunan vatandalar ise, eini, kzn ve kendini ar yaralayan Ö.D.ye tepki gösterdi.

Yaral Ö.D. de ei ve kz gibi ilk müdahalesi ambulansta yapldktan sonra tedavi için hastaneye kaldrld. Ö.D.nin psikolojik sorunlar bulunduu belirtildi.

Ana Sayfaya Git