Kızımı alıkoymuşlar

İki haftadır sıra kadem basıp kayıplara karışan 22 yaşındaki Kübra'nın annesi Rahime feryat etti; "Kızımı biri alıkoymuş olabilir"

Haberler 27.11.2021 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkez Balar ilçesi Baclar mahallesinde ikamet eden ve 6 ay önce kyafeti nedeniyle sokak ortasnda saldrya urayan Kübra Ekinden (22) hala ses yok. Srlara gömülen ve kendisinden haber alnamayan Kübrann annesi Rahime Özdemir, kznn banabir ey geldiini ya da alkonulduunu düündüünü söyledi.

ANNE FERYADINI SÜRDÜRÜYOR

Baclar Mahallesinde annesi Rahime Özdemir ile birlikte yaayan Kübra Ekin, alveri evden çkt. Akam eve dönmeyen Kübra Özdemir, bir gün sonra annesini arayp, geleceini söyledi. Ancak bu saatten sonra Ekinin cep telefonu kapand. Bunun üzerine Rahime Özdemir, polise bavurdu. Polis, Kübra Ekini bulmak için çalma balatt. Kzn birinin alkoymu olabileceini söyleyen Rahime Özdemir, öyle konutu:

K HAFTADIR KAYIPLARDA KIZIM

Kzm, 14 gün önce evden alverie gidiyorum diye çkt. Sonra telefon açt eve geliyorum dedi ama gelmedi. Sonra telefonu kapand. Kaç gün boyunca aradm, ne mesaj ne de interneti, hepsi kapal. Hiç böyle bir ey yapmamt, ilk defa oluyor, beni habersiz brakmyordu. Üst almaya alverie gidiyorum diyerek gitti bir daha gelmedi. Akam, kz arkadamda kalyorum dedi, sabah arad, ölene doru eve geliyorum diyerek olumla konutu. Sesini ben de duydum ama gelmedi. Biz aradk, ulaamadk ona, telefonu kapal. Ona ne oldu bilmiyorum. Bence Kübray bir yerde biri tutmu ya da bir ey olmu. Bu ikisini de Allah bana göstermesin ama bunlar düünüyorum. çünkü kendi kendine rahat bir ekilde duran bir kz deil. Kaç defa polise gittim bildirdim, akam da polis bizi arad eve gelecekler ama onlar da bulamamlar, bilet de almam bir yere gitmek için. Polis, durmadan onu aryoruz diyor. Ben diyorum, kzmn bana bir ey gelmi ya da biri onu alkoymu, ben bunu düünüyorum. Kzm istiyorum, eve gelsin. Nerdeyse, eer beni duyuyorsa bir haber versin, eve gelsin ya da bana bir mesaj atsn ben buradaym diye. Bir bilsem yayor nerededir, o da bana yeter.

SALDIRIYA URAMITI

Kübra Ekin, mays aynda Balar ilçesi Lezgin Avc Caddesinde marketten ekmek alp dönerken kimlii belirsiz kiinin saldrsna uramt. Mahallelinin müdahalesi sonucu üpheli kaçarken, iki dii krlan, sa elinin bilei incinen Kübra Ekin, hastaneye kaldrlm, tedavisinin ardndan da taburcu edilmiti. Polis olay sorutururken, faili ise halen bulunamad.

Ana Sayfaya Git