Kızkardeş, cadde ortasında tartıştığı ablasını bıçakladı

BATMAN'da, Edip Solmaz bulvarı üzerinde yürüyen iki kız kardeşin tartışması bıçaklı kavgaya dönüştü. Küçük kız kardeş ablasını bıçakla yaralarken, çevre esnafının ayırdığı kardeşlerin kavga anı güvenlik kamerasınca kaydedildi.

Haberler 26.04.2017 - 08:09 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Merkezde bulunan Edip Solmaz Bulvarnda bugün sabah saatlerinde yürüyen H.D. ve ablas B.D. örenilemeyen bir nedenle tartt. Tartmann ksa sürede büyümesiyle H.D. ve ablas B.D., bir birlerinin saçlarn çekerek tekme tokat kavgaya tututu. Daha sonra H.D., elindeki bçak ile ablas B.D.,yi bçaklad. Esnaf ve yoldan geçen vatandalar k kardelerin kavgasn ayrrken, ald bçak darbesi ile yere düen abla B.D., çarlan ambulansla hastaneye kaldrld. H.D. kaçp ortadan kaybolurken, kavga bir iyerinin güvenlik kameras tarafndan görüntülendi.

Olayn görgü tanklarndan esnaf Kerim Erdem, kavgay gördüklerinde ardklarn belirterek, yerimin bitiiinde birden kz kardelerin kavgasna ahit olduk. Ne olduunu anlamadk, biz araya girmek istediimiz anda küçük kardein ablasn bçakladn gördük. Gerçekten ok oldum. Erkeklerin kavgasna çok ahit olduk, ancak kzlarn bçakl kavgasna ahit olmamtm dedi.

Ana Sayfaya Git