Klima İçin Haftalar

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde hava sıcaklığının mevsim normallerinin üzerinde seyretmesi sonucu vatandaşların klimaya olan talebi arttı. Bayiler haftalar sonrası gün verir hale geldi.

Haberler 08.07.2017 - 10:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Güneydou Anadolu Bölgesinde hava scaklnn 40 dereceyi amas sonucu, vatandalar çareyi serinlemek için ev ve i yerlerine klima almakta buldu.

Scak havadan olumsuz etkilenen bu nedenle de klima alan vatandalar, yaanan younluktan dolay klimann evlerine ya da i yerlerine kurulumu için bir süre beklemek zorunda kalyor.

Diyarbakrda da klima sat ve montajn yapan i yerleri, artan talepleri karlamada yetersiz kaldklarn belirterek, klimalarn ev ve i yerlerine montesi için youn mesai harcadklarn bildirdi.

YOUN MESA çERSNDELER

Klima montaj yapan firmann Bilim Lojistik Teknik Müdürü Serhan Yalçn, klima satlarnn geçen yln ayn dönemine göre önemli bir derecede arttn, klimalarn montaj için müterilerine gün vermek zorunda kaldklarn kaydetti.

Bölge genelinde artan scaklktan dolay vatandalarn klimaya olan taleplerinde younluk yaadklarn dile getiren Yalçn, klima satlarnn oldukça revaçta olduunu söyledi.

Haftann 7 günü 45 personeli ile sabah 08.00de balayan mesailerin younluk nedeniyle gece saatlerine kadar sürdüünü bildiren Yalçn, daha önce klima montajnda müterilerine 2 gün sonras için randevu verdiklerini ama artan taleplerden dolay bu süreyi uzattklarn aktard.

GÜNLER SONRA MONTAJ

Yalçn, Klima için 1 hafta ya da 15 gün sonra için randevu veren servisler de var. Ciddi anlamda bir younluk var. Ramazan ay öncesinde günlük 10 klimann montajn yapyorduk. imdi günlük kapasitemiz 60 klimaya çkt. ifadelerini kulland.

Beyaz eya maazasnda klima sat danman Mücadele Aktekin de vatandalarn hava scaklnn yükselmesiyle klima satlarnn arttn, geçen yla oranla bu yl ramazan aynda hemen sonra balayan ar scaklklardan dolay klima satlarnn çok yükseldiini anlatt.

Ana Sayfaya Git