Koca dehşeti

Boşanma aşamasındaki 1 çocuk annesi eşini bıçaklayarak öldürdü

Haberler 20.05.2022 - 00:10 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Yeniehir ilçesinde E.T., boanma aamasnda olduu ve ayr yaad ei ule A.T.yi (21) kaynvalidesinin evinde bçaklayarak öldürdü.

ÖNCE KAVGA ETTLER

Olay, akam saatlerinde Yeniehir ilçesi Kooperatifler Mahallesinde yaand. 1 çocuklar bulunan E.T. ve ule A.T. çifti, bir süre önce boanmaya karar verdi. ule A.T., annesinin evine giderek orada yaamaya balad. E.T. bir süredir görümedii ei ule A.T. ile konumak için kimsenin olmad srada kaynvalidesinin evine gitti.

EN BICAKLADI

Burada yaanan tartmada E.T., mutfaktan ald bçakla ule A.T.yi boynundan yaralad. Genç kadn yere ylrken E.T., olay yerinden kaçt. Kavgay duyan komularn ihbaryla olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi. Kaps açk olan eve gelen ekipler yaptklar kontrolde ule A.T.nin yaamn yitirdiini belirledi.

KATL KOCA YAKALANDI

Olay yerine gelen yaknlar sinir krizi geçirirken, yaplan incelemenin ardndan genç kadnn cesedi otopsi için Adli Tp Kurumuna götürüldü. üpheli E.T. ise olaydan 20 dakika sonra Asayi ube Müdürlüü Cinayet Büro Amirlii ekipleri tarafndan Balar ilçesinde yakalanarak gözaltna alnd. Soruturma sürdürülüyor.

Ana Sayfaya Git