Kocaeli'nden gözyaşları ile Diyarbakır'a uğurlandı

Diyarbakır Valiliği'ne atanan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzeloğlu geçtiğimiz gün Diyarbakır'a geldi.

Haberler 30.06.2017 - 02:36 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakr Valiliine atanan Kocaeli Valisi Hasan Basri Güzelolu geçtiimiz gün Diyarbakra geldi.

Güzelolu, uurlama töreninde yapt konumada, Kocaeli Valilii görevinin onuru ve sorumluluunu tad dönemde, en büyük kazancnn edindii dostluklar olduunu belirtti.

Büyük bir onurla 1 Ekim 2014ten bu yana sürdürdüü Kocaeli Valilii görevinden bugün ayrldn vurgulayan Güzelolu, 3 yla yakn bir süre Türkiyenin çok güzel ve özel bir büyükehiri olan Kocaelide milletimize hizmet etme, Kocaeliye hizmet eden bir kamu görevlisi olma onur ve görevini bahettii için Rabbime hamdediyorum. Aslolann üphesiz Hakkn rzas ve insanlarn duas olduunu biliyorum. Bu noktada Kocaeli Valilii görevine balarken tpk hayat gibi, bir gün hayatn biteceinin kesinlii gibi, her görevin de biteceini bilerek, bugüne hazrlanarak, bugünü hissederek görev yapmaya gayret ettim. ifadelerini kulland.

Vali Güzelolu, kentte ksa zamanda çok büyük baarlar elde ettiklerini kaydederek, Kocaelide bu büyük ülkenin, devletin ve milletin kalknm bir yarna tanmas idealine katk koyacak çok güzel i birlikleri ve çalmalar gerçekletirdiklerini belirtti.

Bu çalmalar, uyumlu ve anlayl bir ekibin ve birlikteliin sonucunda gerçekletiklerini bildiren Vali Güzelolu, mesai arkadalarna ve Kocaelililere verdikleri destekten dolay teekkür etti.

Vali Güzelolu, Türkiye Cumhuriyeti Devletinin en onurlu makamlarndan biri olan valilik göreviyle 38 yanda bulutuunu aktararak, unlar söyledi:

Bu görevi hakk ve laykyla yapmay ve bize güvenen bata Sayn Cumhurbakanmz olmak üzere bu emaneti tevdi edenlere kar mahcup olmadan millete hizmet etmeyi dua ettik. Kocaeli, valilik görevimizin 5inci ili, 3üncü büyükehiriydi. imdi 6nc ile, 4üncü büyükehire gidiyorum. Bu noktada ayn duay, ayn dilekleri Rabbimden dua ediyorum.

Güzelolu, törene katlanlarla helalleerek, Allah bu büyük devletin ve milletin yolunu ve bahtn açk eylesin. Bugün Diyarbakra, böylesi onurlu ve sorumlu bir göreve bizleri layk gören, bu onuru ve Türkiyenin çok önemli bir dönemecinde böylesi sorumlu bir görevi tevdi eden bata Sayn Cumhurbakanma ükranlarm arz ediyorum. Babakanmza, bakanlarmza, bu güvenlerinden dolay teekkür ediyorum. Allah yardmcmz olsun. dedi.

Vali Güzelolu, belediye bakanlar, kaymakamlar, sivil toplum kurulular ve siyasi partilerin temsilcileri, basn mensuplar, daire müdürleri, mesai arkadalar, vatandalar ve örencilerle vedalat.

Daha sonra makam aracna binen Güzelolu, valilikten gözya ve alklarla uurland.

Ana Sayfaya Git