Kocaköy MHP eski Başkanı öldürüldü

MHP Diyarbakır İl Yönetim Kurulu Üyesi ve Eski Kocaköy İlçe Başkanı İçli, evinin önünde uğradığı bıçaklı saldırıda, hayatını kaybetti.

Haberler 04.10.2018 - 09:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ddiaya göre, dün ölen saatlerinde evinden çkarken, kimlii meçhul kii veya kiilerle tartan 60 yandaki Mehmet çli, ald bçak darbeleri sonucu kanlar içerisinde kald. Kocaköy ilçe hastanesine kaldrlan çli, burada hayatn kaybetti. Olayn siyasi yönünün olmad, geçmite yaanan bir husumetten kaynaklanm olabilecei bildirildi.

Buarada, MHP l Bakan Cihan Kayaalp, olayn yakndan takip ettiklerini belirterek, ki gün önce aralarnda küçük bir kavga gerçeklemiti. Bu kavgadan sonra rahmetlinin yaknlar kar tarafn i yerine veya kahvehanesine silah skmak suretiyle bir olaya neden oldular. Kar tarafn akrabalaryla karlamas sonucu gelien bir olay olduu bilgisine ulatk. dedi.

Kocaköy ilçesinde, MHP Diyarbakr l Yönetim Kurulu üyesi ve eski Kocaköy lçe Bakan Mehmet çli (60) evinin yaknnda, tartt kii tarafndan bçaklanarak öldürüldü.

L YÖNETM KURULU ÜYES

Kocaköy ilçesinde MHP Diyarbakr l Yönetim Kurulu üyesi ve eski Kocaköy lçe Bakan Mehmet çli, dün ölen saatlerinde evine gittii srada kimlii belirsiz kii veya kiilerle tartt. çli, söz konusu tartma srasnda, çeitli yerlerinden bçakland. ddiaya göre, saldrganlar daha sonra havaya ete açarak olay yerinden kaçt.

BIçAKLANARAK ÖLDÜRÜLDÜ

Kanlar içerisinde kalan ve ar yaralanan çli, Kocaköy Devlet Hastanesine kaldrld. Burada doktorlarn tüm müdahalesine ramen çli, kurtarlamayarak hayatn kaybetti.

çlinin öldürülmesi ile ilgili polis geni çapl aratrma balatrken, yetkililer, ilk belirlemelere göre olayn terör balantl olmadn, geçmite yaanan bir husumetten kaynaklanm olabileceini bildirdi.

MHPDEN AçIKLAMA GELD

Öte yandan, MHP Diyarbakr l Bakan Cihan Kayaalp, il binasnda gazetecilere yapt açklamada, Kocaköy ilçesinde üzücü bir olay gerçekletiini, olayda çlinin hayatn kaybettiini aktard.

Olayn takipçisi olacaklarn belirten Kayaalp, Bu olayda eski ilçe bakanmz, imdiki il yönetim kurulu üyemiz Mehmet çli bçaklanma sonucu hayatn kaybetti. Olay eski bir husumete dayal geçmii olan bir olaydr. Failler de Kocaköylü, yllardr birbirlerini tanyan insanlar. Olayn siyasi bir olay veya terör olay olmad düüncesindeyiz. dedi.

SORUTURMA KAPSAMLI SÜRÜYOR

Kayaalp, güvenlik güçlerinin gerekli önlemleri aldn, olayn ne ekilde gelitiine dair bilgilerin zamanla ortaya çkacan belirterek, unlar kaydetti: ki gün önce aralarnda küçük bir kavga gerçeklemiti. Bu kavgadan sonra rahmetlinin yaknlar kar tarafn i yerine veya kahvehanesine silah skmak suretiyle bir olaya neden oldular. Bunun devamnda rahmetlinin kar tarafn akrabalaryla karlamas sonucu gelien bir olay olduu bilgisine ulatk. Bu olayn kesinlikle siyasi bir olay olmadn düünüyoruz. Emektarmzd, yllarn tekilatmza vermi bir arkadamzd. Yaknlarnn ba sa olsun. Camiamz için büyük bir kaypt.

Ana Sayfaya Git