Kontrolsüz kavşakta kaza: 2 yaralı

Kayapınar'daki kontrolsüz kavşakta kaza maydana geldi. 2 kişi yaralandı. Vatandaşlar aynı kavşakta sürekli trafik kazalarının yaşandığını ve yetkililerin buna çözüm bulması gerektiğini dile getirdi.

Haberler 25.02.2018 - 11:30 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyabakrn Kayapnar ilçesinde bulunan bir kavakta meydana gelen trafik kazasnda 2 kii yaraland. Yarallar hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnrken, bölgedeki vatandalar ayn kavakta sürekli trafik kazalarnn yaandn ve yetkililerin buna çözüm bulmas gerektiini dile getirdi.

KONTROLSÜZ KAVAK

Edinilen bilgiye göre, kaza, Kayapnar ilçesi Frat Mahallesi 99. Sokak üzerinde bulunan kavakta meydana geldi. 34 EV 4868 plakal otomobil ile plakas alnamayan bir minibüs kontrolsüz geçi srasnda çarpt. Kazaya karan araçlardan otomobil takla att. Otomobilde bulunan bulunan sürücüyle birlikte 2 kii yaraland. Yarallar çevredeki vatandalarn haber vermesi üzerine bölgeye gelen 112 acil servis ambulanslar ile hastaneye kaldrlarak tedavi altna alnd.

VATANDALAR TEPKL

Kontrolsüz kavan kazalara davetiye çkardn dile getiren vatandalar, ayn noktada her gün mutlaka bir kazann yaandn ifade etti. Belediyenin bunlara çözüm getirmesini isteklerini söyleyen vatandalardan ahap Malkoç, Kontrolsüz kavaktr, k olsa kaza olmazd. Ik yerine tümsekte olabilir araçlarn yavalamas için bir de o dev gibi kamyonlarda park etmi onlarda görü alann daraltyor. Kaza gece saat 00.10 oldu. 34 EV 4868 plakal otomobil takla atarak kar kaldrma geçti. Kaza annda o bölgeden vatandalarda geçiyordu. Kazay vatandalar ucuz atlatt. Bir an önce tedbir alnmas gerekiyor. Burada her zaman kaza oluyor. Iklar yok ve yol kenarna kamyonlar ile araçlar park ediyor. Her zaman kazalar oluyor. Belediyenin bunlara çözüm getirmesini istiyoruz. Buras ölüm yolu olmu dedi.

Ana Sayfaya Git