Konuşan iki kare

Denir ya; "görünen köy kılavuz istemez.." Diyarbakır Söz, Tarım eski Bakanı Eker'in yer aldığı iki kare resmi yorumlayarak, "Konuşan iki kare resim, çok şeyler söyletiyor"

Haberler 07.06.2019 - 11:31 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Denir ya; görünen köy klavuz istemez.. Diyarbakr Söz, Tarm eski Bakan Ekerin yer ald iki kare resmi yorumlayarak, Konuan iki kare resim, çok eyler söyletiyor

KORUMA ORDUSU

Eski Bakan ve Diyarbakr Milletvekili Mehdi Eker, doup büyüdüü, seçim bölgesi Diyarbakrn Bismil ilçesinin Tepe Mahallesinde çekilen bu resim, halk nerde diye çlk atyor. Resimde görünen 12 kiiden 9ü koruma polisi, biri AK Parti lçe Bakan Mehmet Kzlkaya, dier iki kii de yakn. Resim, Ekerin, kendi beldesinde nasl bir sevgi ve teveccüh gördüünü gözler önüne seriyor.

DANIMANLIK MI?

kinci kare ise stanbul Büyükehir Belediye Bakan Aday Binali Yldrmla birlikte Ekerin, smailaa cemaatini ziyaret etmelerine dair görüntüyü içeriyor. Resimde dikkat çeken, Ekerin bir danman görüntüsüyle, elinde kalem ve defter Yldrm ile smailaa Cemaati mensuplaryla yapt görümede dair, notlar almas Eker siyasette yeni bir kulvar m deitiriyor sorusunu gündeme getirdi.

Ana Sayfaya Git