Köpek kavgası katliam yaptı

Köpek için iki aile silahlı kavgaya tutuştu. Meydan kan gölüne dönerken, iki kişi öldü, 5 kişi de yaralandı.

Haberler 23.04.2017 - 10:19 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

ANLIURFAda, iki aile arasnda köpek sahiplenilmesi nedeniyle çkan silahl kavgada 2 kii öldü, 5 kii de yaraland.

Olay, öleden sonra Nurkalkan Mahallesinde bulunan maaralar bölgesinde meydana geldi. ddiaya göre, maarada bulunan köpeklerin sahiplenilmesi nedeniyle Doan ve Elmas ailelerinin fertleri arasnda tartma çkt. Ksa sürede tartma büyüyerek silahl kavgaya dönütü.

KÖPEK KAVGASI

Kavgada kimlikleri belirsiz kiiler tarafndan atelenen tabanca ile tüfekten çkan kurun ve saçmalara hedef olan smail Doan olay yerinde öldü; Ahmet Elmas ve Mahmut Elmas ise yaraland. hbarla olay yerine gelen salk görevlileri, yarallar ambulanslarla kentteki hastanelere götürdü.

K K ÖLDÜ

Yarallardan, Balklgöl Devlet Hastanesinde tedaviye alnan Ahmet Elmas doktorlarn müdahalesine karn kurtarlamayarak hayatn kaybetti. Mehmet Akif nan Eitim ve Aratrma Hastanesinde tedaviye alnan Mahmut Elmasn ise hayati tehlikesinin sürdüü belirtildi. Polislerin olay yerindeki incelemesinin ardndan smail Doan ile Ahmet Elmasn cenazeleri, otopsi yaplmak üzere Adli Tp Kurumu morguna konuldu.

4 K GÖZALTINA ALINDI

Kavgada atelenen tüfekten çkan saçmalara hedef olan 5 kii kendi imkanlaryla ve ambulanslarla kentteki hastanelere götürülüp tedaviye alnd. Olay yerinde inceleme yapan polis, kavgaya kart saptanan 4 kiiyi gözaltna ald. ki grubun kavga ettii Kangal cinsi köpek ise ans eseri yaralanmad.

Ana Sayfaya Git