Körhatta cinayet!

Diyarbakır'da bir genç ağzından pompalı tüfekle vurulmuş halde bulundu.

Haberler 10.12.2019 - 00:26 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 18 yandaki bir genç, otomobilinin sa tarafnda azndan pompal tüfekle vurularak öldürülmü halde bulundu. Olay üpheli bulan polis ekipleri, 3 üpheli ahs ifadelerine bavurmak üzere polis merkezine götürdü.

Olay, Diyarbakrn merkez Balar ilçesi Körhat Mahallesi Klavuz Caddesi üzerinde meydana geldi.

AZINDAN VURULMU

Cadde üzerinde park halinde bulunan 21 GF 981 plakal hafif ticari aracn sa kapsnn açk vaziyette olduu ve önünde bir kiinin kanlar içerisinde yerde yatt ihbar üzerine olay yerine salk ve polis ekipleri sevk edildi.

Olay yerine gelen polis ekipleri çevrede güvenlik önlemi alrken, salk ekipleri de yerde yatan ahsi kontrol etti. ahsn öldüünün anlalmas üzerine polis ekipleri olay yerinde inceleme yapt.

3 ÜPHEL GÖZALTINDA

Polis ekiplerinin incelemesinde ahsn azndan pompli tüfekle vurularak öldüü ve ahsn kimlik kontrolünde ise Bayram ç. (18) olduu örenildi. Polis, bölgede yapt incelemenin ardndan Bayram ç.nin cansz bedeni otopsi yaplmak üzere Diyarbakr Selahattin Eyyubi Devlet Hastanesi morguna kaldrld. Diyarbakr Emniyet Müdürlüü Cinayet büro amirliine bal ekipler ise olay üpheli bularak çalma balatt. Yaplan çalmalar da olayla balantlar olduu iddias ile 3 üpheli ahsn ifadesine bavurmak üzere polis merkezine götürdü. Olayla ilgili olarak çok yönlü inceleme sürüyor.

Ana Sayfaya Git