Korkunç cinayet!

Kulp'ta iki çocuk annesi eşini, aldattığı şüphesiyle önce darp etti, sonra demir çubuk soktu. 30 yaşındaki kadın kan kaybından öldü. Katil koca ise deli taklidi yaptı, doktorlar ekli dengesi yerinde rapor verdi.

Haberler 01.02.2021 - 09:58 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Kulp lçesinde 4 ay önce O.ç. (43), kendisini aldatt üphesiyle iki çocuk annesi ei N.çyi (30) kan donduran bir ikenceyle öldürdü. Katil koca ifadesinde ben bana vurdum öldü, sonra genital bölgesine çubuk soktum dese de , otopside kadnn genital bölgesine sokulan demir çubuk sonucu öldüü belirlendi. Koca O.ç hakknda Canavarca hisle eziyet çektirerek ei kasten öldürmek suçundan arlatrlm müebbet hapis istemiyle dava açld. Mahkemede deli olduunu öne süren O.ç Elaz Ruh ve Sinir Hastalklar Hastanesine sevk edildi. Burada yaplan muayenesinde O.çnin akli dengesinin yerinde, cezai ehliyetinin tam olduu bildirildi.

Edinilen bilgiye göre Kulp lçesinde 4 ay önce eini öldürdükten sonra lçe Jandarma Komutanlna giden O.ç einin kafasna vurup yaraladn, hatta ölmü olabileceini belirterek teslim oldu. Kadnn yayor olabilecei ihtimali jandarma timleri eve gitti. çeri giren jandarma üzeri battaniye ile kapatlm kadnn az ve burun ksmnn sk bir ekilde koli band ile bantlanarak barp yardm istemesinin önüne geçildikten sonra öldürüldüünü belirledi. Ayn ekilde kadnn kollarnn da sk ekilde koli bandyla bantland tespit edildi. Olay yerine çarlan 112 ekipleri kadnn cesedini otopsi yaplmak üzere Adli Tp Kurumuna sevk etti. Otopsi raporuna göre, N.çnin ensesinde 4 santimlik krk ve çökme olduu, saçlarnda ve saç köklerinde youn miktarda kan phtlar, boyun bölgesinde youn ve dank biçimde ekimoz (Morluk) ve yara izleri tespit edildi.

VAJNAL BÖLGESNE DEMR çUBUK SOKTU

Rapora göre, kadnn kol ve bacaklarnda ayrca youn bir ekilde çizilen tükenmez kalem izleri belirlenirken, cesedin genital bölgesinde vücudunu saran koli bandyla birleik ekilde vajinal bölgesine sokulan bir demir çubuk olduu tespit edildi. Rapora göre, kadnn öldürülmeden önce el ve ayaklarnn, vücudunun koli bandyla bantlanp hareketsiz brakld, ardndan da yardm çlnda bulunabilecei için sesinin duyulmamas amacyla az ve burun ksmnn da bantlandktan sonra kocas tarafndan elbisesinin çkarld ve vajinal bölgesine sokulan demir çubuk sonucu meydana gelen youn kanamadan dolay hayatn kaybettii belirlendi.

çOCUKLARININ YANINDA BU YAPTI

Raporda, kadnn kafasnda ölüme neden olabilecek travmatik bulguya rastlanmad, kesin ölüm nedeninin genital bölgeye sokulan demir cisimden kaynakland bildirildi. Tutuklanan O.ç hakknda Canavarca hisle ei kasten eziyet çektirerek öldürmek suçundan arlatrlm müebbet hapis istemiyle dava açld. ddianamede, sann eini öldürürken kulland canice yöntemlerin toplum vicdann szlatt, öldürme amacna ularken de uygulad yöntemlerin orantsz, vahi, gereksiz eilim sergileyen psikolojik güdüyle iledii vurguland. Sann eini hemen öldürebilecek bir imkna sahip olmasna ramen bilerek ve isteyerek maktulün vajinasna ölümüne neden olacak ekilde demir çubuk sokarak, burnunu ise yüzünün içine kaçacak ekilde bantlayp nefessiz brakarak N.çye ac ve zdrap çektiren davranlarla canavarca hisle evde çocuklar olmasna ramen eini ac çektirerek öldürdüü için arlatrlm müebbet hapisle cezalandrlmas istendi.

DDET UYGULADII çN ERTELEME ALMI

Eini öldüren koca O.ç ifadesinde, eiyle 13 yllk evli olduklarn ve bu evlilikten iki çocuklar olduunu belirterek, Karmn bakalaryla ilikisi olduunu düünüyordum. Konuyla ilgili eimle defalarca konutum. Buna bir son vermesini, verdii taktirde onu kabul edebileceimi, hatta istiyorsa boanabileceimizi söyledim. Eim kesinlikle bakalaryla gönül ilikisi olduunu kabul etmedi. Boanmak da istemedi. Ancak eimin dudaklarnda ve kollarnda di izlerine rastladm. Bunu görünce bakalaryla ilikisi olabileceinden üphelendim. Olay günü de kendisinden üphelendiim için kap kilidine iaret koydum. Uyandmda eim yanmda yoktu. Odadan çknca eini gördüm. Neden yanmda olmadn sorunca tuvalete gittiini söyledi. Ancak kap kilidindeki iaretten, kol, bacak ve dudaklarndaki di izlerinden yalan söylediini anladm. Bunun üzerine tarttk. Bende barmamas için azn bantladm. Sonra vücudundaki cinsel ilikiye ait olduunu düündüüm izleri tek tek tükenmez kalemle iaretledim. Eimin kafasna cop benzeri sivri bir cisimle vurdum. Birkaç kez de ölmesi için kafasn beton zemine vurdum. Ölüp ölmediini anlayamadm. Ben de kendimi kaybetmitim. çok pimanm dedi.

AKL DENGES YERNDE RAPORU

Mahkemede alabilecei cezadan kurtulabilmek için akl hastas numaras yapan katil O.ç Elaz Ruh ve Sinir Hastalklar Hastanesine sevk edildi. Ancak akl ve ruh salnn yerinde olduu, cezai sorumluluunun tam olduu rapor edildi. Katil O.çnin daha önce de eine iddet uygulad için Asliye Ceza Mahkemesinde yarglanp kasten eini yaralamak suçundan ceza ald ve bu cezasnn ertelendii örenildi.

Ana Sayfaya Git