Korkunç kaza

Mazıdağı ilçesindeki trafik kazasında, 2 polis memuru hayatını kaybetti, bir muhtar yaralandı.

Haberler 09.04.2017 - 12:35 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Mazda lçe Emniyet Müdürlüünde görevli polis Ali Rza Ylmazn kulland plakas örenilemeyen otomobil, Mazda Derik karayolu anl köyü yaknlarnda kar yönden gelen Ömürlü köyü Muhtar Bozan Delek (44) yönetimindeki otomobil ile çarpt. Kazada, polis Ylmaz olay yerinde hayatn kaybetti. Yaralanan muhtar Delek ve polis memuru Sedat Balkç (30) Mardin Devlet Hastanesine kaldrld. Balkç da müdahaleye ramen kurtarlamad.

MARDNin Mazda lçesinde, iki otomobilin çarpt kazada, otomobillerden birinde bulunan 2 polis hayatn kaybetti, dier aracn sürücüsü köy muhtar yaraland.

Kaza, dün akam saatlerinde, Mazda-Derik karayolu anl Köyü yaknlarnda meydana geldi. Polis memuru 30 yandaki Ali Rza Ylmaz yönetimindeki otomobil, kar yönden gelen Ömürlü Köyü muhtar 44 yandaki Bozan Delek yönetimindeki otomobille çarpt. Kazada her iki araç da hurdaya dönerken, polis memuru Ali Rza Ylmaz olay yerinde hayatn kaybetti, yanndaki meslekta 30 yandaki Sedat Balkç ile dier otomobilin sürücüsü Bozan Delek yaraland. Mardin Devlet Hastanesine kaldrlan yaral polis memuru Sedat Balkç tüm çabalara ramen yaamn yitirirken, muhtar Bozan Delikin tedavisi ise sürüyor. Kaza ile ilgili balatlan soruturma ise sürüyor.

2 POLS çN CENAZE TÖREN DÜZENLEND

Trafik kazasnda hayatlarn kaybeden polis memurlar Ali Rza Ylmaz ve Sedat Balkç için Mazdanda cenaze töreni düzenlendi. lçe Emniyet Müdürlüü önünde düzenlenen cenaze törenine Kaymakam Halit Benekli, Belediye Bakan Hikmet Erdil, lçe Emniyet Amiri Mehmet Akbyk, ilçedeki sivil toplum, kamu kurum ve kurulu temsilcileri katld. Törende sayg duruu ve stiklal Marnn ardndan hayatlarn kaybeden polis memurlarnn özgeçmii okundu. Törende sinir krizleri geçiren yaknlarnn tabutlara sarlmas, duygulu anlar yaanmasna sebep oldu. Daha sonra okunan dualarn ardndan Mazda lçe Emniyet Müdürlüünde görevli polis memuru Ali Rza Ylmazn cenazesi Hataya, polis memuru Sedat Balkçnn cenazesi ise topraa verilmek üzere Eskiehire gönderildi.

Ana Sayfaya Git