Korkunç kaza!

Taziyeden dönen otomobilin TIR'a arkadan çarpması sonucu aynı aileden 3 kişi hayatını kaybetti, bir kişi de ağır yaralandı.

Haberler 14.02.2020 - 00:00 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn çermik ilçesinden taziyeye giden ailenin içerisinde bulunduu otomobil tra arkadan çarpt kazada, ayn aileden 3 kii öldü, 1 kii yaraland.

Ahmet Akçiçek idaresindeki 42 TP 617 plakal otomobil, anlurfa-Gaziantep Otoyolu Kzlar Mahallesi yaknlarnda önünde ilerleyen Vedat Demirel 72 EK 398 yönetimindeki tra arkadan çarpt.

OTOYOLDA KAZA

Kazada otomobil sürücüsü Ahmet Akçiçek ile yannda bulunan Ömer ve Sedriye Akçiçek, olay yerinde hayatn kaybetti. Ar yaralanan Zülfikar Akçiçek ise 112 Acil Servis ekibince Mehmet Akif nan Eitim ve Aratrma Hastanesine kaldrld.

TAZYEYE GTMLERD

Hayatn kaybedenlerin cenazeleri, itfaiye ekiplerince araçtan çkarlarak Adl Tp Kurumu morguna kaldrld. Polis ekipleri, tr oförü Demirelin ifadesine bavurdu. Akçiçek ailesinin, Diyarbakrn çermik ilçesine bal Akpnar (Zübeydik) Mahallesinde yaadklar, bir yaknlarnn taziyesinden dönerken kaza yaptklar örenildi.

KNC KAZA OLAYI

evket Ylmaz idaresindeki 63 LK 157 plaka otomobil, anlurfa-Gaziantep kara yolu Arat Da mevkisinde, Kemal Udum yönetimindeki 34 FT 4322 plakal otomobille çarpt. Kazada, sürücüler ile Emine Sude, Songül, Nigar Beyza ve Müslüm Burak ile Emine Ylmaz yaraland.

Ayn yolun 24üncü kilometresinde meydana gelen kazada ise yol kenarnda park halinde bulunan 27 NL 540 plakal otomobile, brahim Halil Gökün kulland 33 BZE 73 plakal tr çarpt. Otomobildekilerden Nazire Udum ve emse Gözgör yaraland. Her 2 kazada yaralananlar 112 Acil Salk ekiplerince Birecik Devlet Hastanesine kaldrld.

MNBÜS BARYERLERE

Öte yandan, Engin Buur idaresindeki 63 S 0666 plakal minibüs, anlurfa-Diyarbakr kara yolu GAP Havaliman yaknlarnda sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu bariyerlere çarpt.

Kazada minibüsteki Cemal çatn (26), Mehmet Emin çatn (28), Enver Bebe (38), Hüseyin Aslan (51), Yasin Krmzaslan (37) ve Saliha Özkan (49) yaraland. Yarallar, 112 Acil Servis ekiplerince Hilvan Devlet Hastanesine kaldrld.

GÖLBAI BÖLGESNDE KAZA

Adyamann Gölba ilçesinde hafif ticari aracn arampole yuvarlanmas sonucu 6 kii yaraland. Celal Yaldz idaresindeki 01 BN 222 plakal hafif ticari araç, sürücünün direksiyon hakimiyetini kaybetmesi sonucu Gölba-Kahramanmara yolu çelik köyü yaknlarnda arampole yuvarland. Kazada sürücü ile araçta bulunan Selim ve Tülay Bayda, Ümmühan Yaldz, Muhammet ve Nezahat Eyice yaraland. 112 Acil ekiplerince Gölba Devlet Hastanesine kaldrlan yarallarn durumlarnn iyi olduu bildirildi.

Ana Sayfaya Git