Korkunç ölüm!

Diyarbakır’da korkunç ölüm, 4 yaşındaki Hasan Hanilci adlı çocuk göğsünden vuruldu. Hanilci Hastanede kurtarılamayarak, yaşamını yitirdi.

Haberler 30.12.2019 - 00:11 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda evlerinde tabancayla vurulan 4 yandaki Hasan Hanilci, yaral olarak kaldrld hastanede kurtarlamad.

Olay, dün akam merkez Balar ilçesinin Kaynartepe Mahallesinde meydana geldi. Hasan Hanilci evde tabancadan çkan kurunla gösünden vuruldu. Kanlar içinde kalan küçük Hasan ailesi, evin yaknndaki özel bir hastaneye ilk önce kaldrd.

GÖSÜNDEN VURULDU

Burada Acil serviste ilk müdahalesi yaplan Hasan Hanilci, daha sonra ambulansla Siverek yolu üzerinde bulunan Diyarbakr Kadn Doum ve çocuk Hastalklar Hastanesine sevk edildi. Ancak küçük Hasan, burada doktorlarn tüm çabalarna karn kurtarlamayarak yaamn yitirdi.

HASTANEDE KURTARILAMADI

Hasan Hanilcinin cansz bedeni otopsi için Hastanenin morguna konulurken, evde inceleme yapan polisler biri kurusk olmak üzere 2 tabanca ile ruhsatsz bir tüfek ele geçirdi. Silahlara el konulurken, aile fertlerinin ifadelerinin alnmas için, Mahalledeki karakola götürüldü. Hanilcinin kesin ölüm nedeni yaplacak otopsinin ardndan belli olacak. ddiaya göre, Hanilci ruhsatsz silah kurcalarken, ate almas sonucu gösünden vuruldu.

Ana Sayfaya Git