Korucular yemin etti

Diyarbakır'da 31 güvenlik korucusu yemin ederek göreve başladı. Törene Vali Yardımcısı sıfatıyla katılan Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreteri Abdullah Çiftçi, "Bu kardeşlerimiz artık Sur ilçesinin her köşesinde bizim gözümüz, kulağımız, yürüyen ayağımız, tutan elimiz olacaklar." dedi.

Haberler 18.06.2022 - 00:40 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrda 2si kadn 31 güvenlik korucusu yemin ederek göreve balad.

l Jandarma Komutanl bahçesinde Sur lçe Jandarma Komutanl bünyesinde görev yapacak korucularn yemin töreni gerçekletirildi.

Sayg duruu ve stiklal Marnn okunmasnn ardndan güvenlik korucular yemin etti.

Göreve balayacak güvenlik korucular adna Mehmet Beer bir konuma yapt, kadn güvenlik korucusu Güliah Arslan da Bu vatan isimli iiri okudu.

TÖRENLE YEMN ETTLER

Törende konuan Diyarbakr Vali Yardmcs Abdullah çiftçi, Türk bayra altnda rütbe ayrm gözetmeksizin görev yapmann ereflerin en büyüü olduunu dile getirdi.

Görev için seçilen 31 güvenlik korucusunun zorlu bir süreçten geçilerek belirlendiini ve eitildiini aktaran çiftçi, Bu kardelerimiz artk Sur ilçesinin her köesinde bizim gözümüz, kulamz, yürüyen ayamz, tutan elimiz olacaklar. dedi.

Krk yl akn süredir bölgenin hak etmedii halde terörle anldn ifade eden çiftçi, unlar söyledi:

KENTN HUZURU çN

Bu bölgenin özünde medeniyet, kültür, sanat var. Medeniyetin kurulduu topraklar buralar. Güzel eylerle anlmay hak ediyor. Son 5-6 yldr devletimizin, Cumhurbakanmz Recep Tayyip Erdoann, bakanlarmzn, hükümetin gayretleriyle artk ülkemizin her tarafnda huzur var. Terörü konumuyoruz, normalleri konuuyoruz. Diyarbakrn her köesinde huzur var.

l Jandarma Komutan Yardmcs Jandarma Albay Mehmet Kasm Ermi de bir konuma yapt. Konumalarn ardndan l Jandarma Komutanl komando timi ve özel eitimli köpek timi gösteri sundu.

Ana Sayfaya Git