Köstebek yollar modernize edildi

Diyarbakır'ın Bağlar İlçe Belediyesi, uzun yıllar yenilenmediği için köstebek yuvasına dönen Mevlana Halit Mahallesi'ndeki yolları yenileyerek ulaşım için modern ve kullanışlı hale getiriyor.

Haberler 03.06.2021 - 10:04 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

AK Partili Balar Belediyesi, uzun yllar hizmet alamamaktan yaknan ve yenilenmeyen yollardan dolay ulamda sknt yaayan bir mahalleyi daha hizmetle buluturarak tepki çeken olumsuz görüntülerden arndryor.

lçenin nüfus bakmndan en eski ve kalabalk yerleim yerleri arasnda yer alan Mevlana Halit Mahallesinde Balar Belediye Bakan Hüseyin Beyolunun talimatyla Fen leri Müdürlüünce balatlan altyap yenileme ve modernize çalmalarnda hizmet eli bir sokaa daha dokundu. E Tipi Cezaevi ile Direkhane arasnda bulunan ve iki caddeyi birbirine balayan 476. sokan hafzalara kaznan harabe görüntüsü ortadan kaldrld. Önce bozuk olan yolu yenileyen ekipler, ardnda da belediyenin kendi üretimi olan Karacada bazalt tandan meydana getirilen scak asfaltla bin 200 ton asfaltlama yaparak soka güzelletirdi.

MAHALLELLERDEN BAKAN BEYOLUNA TEEKKÜR

AK Parti Balar lçe Belediye Bakan Hüseyin Beyolu, pandemi ve hava scaklna ramen fedakarca çalan ekiplere teekkür etti. çevredeki vatandalarla görüerek hizmet çalmalar hakknda bilgi veren Beyolu, lk kez böyle bir hizmet görüyoruz. Buras özellikle k döneminde bizim içim çile haline geliyordu. Siz buna son verdiniz diyen mahalle sakinlerinin teekkür mesajlaryla karland.

Beyolu, ekiplerin çalmas srasnda mahallede ksa bir ziyaret turu da yapt.

Ana Sayfaya Git