Köy diken üstünde

Köydeki vatandaşlar, son bir hafta içinde boyları 3 ile 5 metre arasında değişen 15 yılan gördü. Köydeki insan ve hayvanlara saldıran yılanlar, vatandaşlar tarafından ve sopalarla öldürüyor.

Haberler 11.09.2018 - 10:02 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Balar ilçesine bal bir köyde son bir haftada boylar 3 ile 5 metre arasnda deien 15 ylan görüldü. Vatanda ve hayvanlara saldran ylanlar, ta ve sopalarla öldürülüyor.

Balar ilçesine bal Körtepe köyü sakinleri, son bir haftadr kabus yayor. Etrafnda bulunan talk alann younluu nedeniyle ylan istilasnn yaand köyde son bir hafta içerisinde boylar 3 ile 5 metre arasnda deien 15 ylan görüldü. Köydeki vatanda ve büyükba dahil hayvanlara saldran ylanlar, köylülerin ta ve sopalar ile öldürülüp topraa gömülüyor.

Hem vatandaa hem de hayvanlara saldryor

Körtepe köyü sakinlerinden Erhan çatar, son bir hafta içerisinde 15e yakn ylan gördüklerini söyledi. çatar, Geçtiimiz gün yine bir ylan, pamuk tarlasnda arkadamza saldrd. Koyunlarn önündeydi barmalarn duyduk, hemen yardmna kotuk. Ylan saldrsn görünce hemen ta alp ylan öldürdük. Ylan görünce biraz korkumuz oluyor. Biz gördüümüz zaman öldürüyoruz, koyunlara insanlara saldryorlar. Köyde imdiye kadar zehirlenme olmad ama insanlara saldryorlar. Buras talk alan, daha çok ta altlarna saklanyorlar dedi.

Ana Sayfaya Git