Köy gezileri

Kaymakam Çelik köy ziyaretlerine devam ediyor

Haberler 16.12.2020 - 04:37 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Diyarbakrn Silvan lçe Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili Ömer Faruk çelik, köy ziyaretlerine devam ediyor.

Kaymakam ve Belediye Bakan Vekili çelik, beraberinde Sosyal Yardmlama ve Dayanma Vakf Müdürü slam Oral ile birlikte ilçeye bal Onbalar, Bayramba köyü ile Kumgölü köyü Dörtçat mezralar ziyaret etti. Onbalar köy ziyaretinin ardndan Bayramba Jandarma Karakolunu ziyaret eden Kaymakam çelik, Karakol Komutan Jandarma Astsubay Kdemli Baçavu Vedat Düzenliden çalmalar ile ilgili bilgi ald.

Sorunlarn çözümü için elimizden geleni yapacaz

köylülerle sohbet eden Kaymakam çelik, sorun ve skntlarn dinleyerek ilçeye bal köylerin sorunlarnn çözümü için kaymakamlk ve belediye olarak ellerinden geleni yapacaklarn söyledi. Kaymakam çelik, Köylerimizi devaml gezerek muhtarlarmzla birlikte köylerin sorunlarn yerinde göreceiz. Amacmz köylerimiz hakknda bilgi sahibi olmak sorunlarn çözümlerini bulmak. Köydeki eksikleri yerinde tespit ederek en kza sürede giderilmesini salamaktr dedi.

Kaymakam çelik ve beraberindekilerin köylerine yaptklar ziyaretten duyduklar memnuniyeti dile getiren vatandalar, Devlet büyüklerimizin köylerimize gelerek ilgilenmeleri ve sorunlarmz dinlemeleri bizleri çok mutlu ediyor. Kaymakam bey, ilçemize geldii günden beri çalkanlyla adndan skça söz ettiriyor. Kendilerine teekkür ederiz diye konutu.

Ana Sayfaya Git