Kozluk'ta aileler arasında yine kavga: 1'i polis 8 yaralı

Batman'ın Kozluk ilçesinde aileler arasında yaşanan bıçaklı kavgada 1'i polis 8 kişi yaralandı.

Haberler 20.07.2018 - 09:28 Son Güncelleme : 01.01.0001 - 00:00

Kozlukta dün iki aile arasnda yaanan tal ve sopal kavga, bugün yerini bçakl kavgaya brakt. Male Hasen ve Male Ako aileleri arasnda bugün tekrar çkan kavgada 1i polis 8 kii yaraland.

Edinilen bilgilere göre olay, bugün öle saatlerinde meydana geldi. Dün Geçitalt (Go) köyünde Male Hasen ve Male Ako aileleri arasnda meydana gelen ve 2si kadn 4 kiinin yaraland kavga, bugün ilçe merkezinde büyüyerek bçakl kavgaya dönütü.

slambey Caddesi üzerinde balayan kavga, Kozluk Devlet Hastanesinde büyüyerek devam etti. ki aile arasnda yaanan bçakl ve sopal kavgada 7 kiinin yaraland belirtilirken olay yerine çok sayda polis ve özel harekt ekibi sevk edildi.

Kavgaya müdahalede bulunan ve akana isabet eden bçak darbesiyle atardamar yrtlan Abdulhakim T. simli polis memuru ise olayda ar yaraland.

Yaral polis memuru ile 4 kii ambulanslarla Batmandaki hastanelere kaldrlrken olaya karan çok sayda kii ise gözaltna alnd.

Jandarma ve Polis ekiplerinin olas olaylara kar aile fertlerinin bulunduu köy ve merkez mahallelerde güvenlik önlemleri ald bildirildi.

Kavgaya karan ve gözaltna alnan kiilerin emniyette ifadeleri alnrken olayla ilgili soruturma balatld.

Hastaneye kaldrlan Polis memuru ile isimleri örenilemeyen 4 yaralnn durumlarnn iyi olduu örenildi.

Ana Sayfaya Git